O soluție simplă din 2 ingrediente împotriva puricilor, furnicilor, gândacilor și altor dăunători

Probabil ați obosit deja să folosiți tot felul de repelenți, insecticide și alte chimicale pentru a scăpa de prezența insectelor. Casele noastre nu pot fi complet izolate de mediul înconjurător, de aceea uneori în ele pătrund furnici, gândaci și alte insecte. Dar aceasta nu e o situație disperată, căci există o soluție foarte eficientă.

Cu siguranță nimeni nu ar vrea să folosească în casă sau grădină substanțe toxice, chiar dacă acestea ar aduce anumite beneficii împotriva răspândirii insectelor. De altfel există și alternative, mai sănătoase și mai ieftine decât produsele comerciale despre care vorbim.

În filmulețul de mai jos veți găsi o soluție foarte eficientă împotriva insectelor alcătuită din doar 2 ingrediente: Borax și miere de albine. Pare incredibil, dar o soluție atât de simplă va avea rol de capcană pentru insecte, atrăgându-le și otrăvindu-le foarte rapid.

Boraxul distruge sistemul digestiv al insectelor, fără de care ele nu mai pot supraviețui mult timp.

Urmăriți lecția video de mai jos pentru a afla cum anume puteți obține această soluție-minune care vă va ajuta să scăpați definitiv de gândaci, purici, furnici și alte insecte.

[mashvideo]

Mai cunoașteți soluții naturale împotriva insectelor? Împărtășiți-ne experiența dvs. în comentarii!

 

Sursa: www.metaspoon.com