O singură linie și 7 sanctuare pe ea: acest lucru nu poate fi o coincidență!

Aceste locuri semnifică drumul Arhanghelului Mihail, mai exact un număr de evenimente și întrupări divine, unite sub cultul său. Este suficient să uniți pe harta Europei de Est aceste locuri și veți observa cum se formează ceva uimitor – o linie dreaptă!

Cele șapte sanctuare, care sunt amplasate la aceeași distanță unul de altul, sunt ca o sabie vizuală, cu care Arhanghelul Mihail a reușit să-l învingă pe Lucifer.

Aceste șapte locuri simbolice sunt cele mai frumoase și unele din cele mai vizitate în Europa.

1. Muntele lui Mihail (Skelling Micheal). A apărut încă în secolul al V-lea, când imaginea Arhanghelului  care i-a apărut lui Sf. Patrick, a devenit un cult în Irlanda. Până în prezent, acest loc în Irlanda se Sud primește mii de pelerini din diferite țări.

2. Cornwall Muntele sf. Mihail (Saint Micheal’s Mount). Un mic grup de călugări din Normandia a creat o mănăstire aici.

3. Mont Saint-Michel, coasta Normandiei. Acest templu a fost ridicat nu doar în cinstea Arhanghelului sfânt, ci și ca un omagiu credinței creștine în general.

4. Sacra di san Michele din Alpi (Piemont). O clădire unică, considerată cel mai important monument cultural și religios.

Aceste sanctuare sunt situate pe o singură linie clară, formată de apusul soarelui în cea mai scurtă noapte de vară.

5. Sanctuarul Arhanghelului Mihail (Puglia, Italia). În ciuda faptului că acest loc sacru a rezistat timp de mai multe secole, el este foarte popular în rândul pelerinilor.

6. Mănăstirea Symi al Sfântului Arhanghel Mihail (Grecia, insula Symi). Pentru Grecia, reprezintă cel mai important simbol sfânt, unul dintre locurile cele mai vizitate.

7. Mănăstirea Carmelului (Haifa, Israel). A fost construită în vremurile bizantine, de aici a început venerarea arhanghelului.

Pentru cei care preferă să călătorească prin Europa, acestea sunt cele mai importante atracții, iar pentru credincioși există posibilitatea de a atinge și de se închina simbolului sfânt.

Se consideră că este foarte benefic și chiar miraculos să vizitați toate locurile pe această linie misterioasă.

error: Content is protected !!