O selecție fantastică de rochii în carouri, pentru sezonul toamnă-iarnă!

Stilul scoțian a cucerit prezentările de modă în acest an. Imprimeurile tipice, britanico-scoțiene, cu carouri de toate formele și culorile, sunt prezente pe podium. Această tematică este prezentă atât în ținutele simple, cât și în cele șic, de seară.

Thomas Burberry este cel care a utilizat pentru prima dată un material imprimat rezistent. În prezent acest brand a ajuns sinonim cu celebrul imprimeu și orice creație a casei de modă englezească este ușor de recunoscut de către orice amator de modă.

Pe lângă deja cunoscutul imprimeu Burberry, în acest sezon este popular și materialul celtic. Printre designerii care au promovat cu succes acest stil se numără Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier, Alexander McQueen, Ralph Lauren și Burberry. Și dacă până acum se spunea că nu trebuie să purtăm decât un imprimeu, în acest sezon, indiferent că este vorba de carouri scoțiene sau imprimeuri animale, combinațiile sunt considerate a fi moderne. Trebuie să aveți grijă ca nuanțele imprimeurilor să se potrivească sau să aibă un numitor comun. Indiferent de mărime sau de culoare, carourile vor putea fi întâlnite pe toate articolele vestimentare: de la fuste, rochii, pantaloni și până la eșarfe sau șaluri.

Carourile sunt îndrăgite datorită faptului că sunt accesibile mai multor categorii de vârstă. De asemenea, sunt ușor de combinat, aducând vestimentației un plus de veselie și un aer fresh. Dacă doriți anul acesta să știți cum să asortați ținutele în carouri, vă sugerăm să urmăriți imaginile de mai jos.

Vă prezentăm o selecție a celor mai actuale rochii în carouri:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

Iar dvs vă plac carourile? Care este modelul preferat de rochie pentru acest sezon?