O selecție de tunsori scurte pentru doamnele de 50 de ani. Coafuri pentru părul subțire.

Indiferent de vârsta pe care o avem, este întotdeauna plăcut să auzim un compliment.

Industria modei și a frumuseții a avansat mult în ultima vreme, iar noi trebuie trebuie doar să fim îndrăznețe și să nu ne fie frică să ne schimbăm radical imaginea.

Tunsori scurte pentru doamnele trecute de 50 de ani.

Tunsoarea este un element foarte important al imaginii noastre, dar, din păcate, unele doamne uită de acest lucru.

Dar nu uitați de faptul că există mulți profesioniști care sunt gata să vă ajute să arătați impecabil, recomandându-vă o tunsoare scurtă care vă va ajuta să fiți feminină și elegantă.

O tunsoare scurtă asimetrică va arăta excelent în combinație cu o tehnică de colorare la modă.

Apropo, tunsorile scurte ne alungesc vizual gâtul. O alegere excelentă este tunsoarea pixie, recomandată tuturor doamnelor cărora nu le este frică să experimenteze. Dacă aveți părul subțire, această tunsoare va fi o adevărată descoperire.

O astfel de tunsoare se aranjează cu ajutorul spumei sau a gelurilor speciale. Dacă veți opta pentru tunsoarea pixie, vă recomandăm să alegeți și o culoare la modă, cum ar fi un blond-cenușiu care vi se va potrivi de minune.

O altă recomandare ar fi să renunțați la culoarea neagră și să alegeți niște nuanțe calde care vor reîmprospăta imaginea.

Tunsoarea Bob este una dintre cele mai populare și este perfectă pentru părul subțire.

Această tunsoare se potrivește tuturor, iar bretonul ne va modela trăsăturile feței.

Tunsoarea Bob nu are nevoie de o aranjare specială. Dacă aveți părul creț, nu este necesar să-l îndrepți, mai ales că la moment sunt la modă coafurile cât mai naturale.

Tunsorile scurte sunt bune, dar, pe lângă acestea, mai există și alte tunsori care se potrivesc tuturor vârstelor și tipurilor de păr, cum ar fi, spre exemplu, tunsoarea Carre.

Vă plac tunsorile scurte? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!