O selecție de postări ale femeilor: toate sunt preluate din viață

Femeile sunt un adevărat miracol. După cum știm cu toții, ele sunt adevăratele bijuterii ale acestei lumi. Și mai putem afirma, fără îndoială, că fiecare femeie este ideală. Măcar pentru ea însăși.

Femeia este simbolul frumuseții și al purității, ce ajută inima unui bărbat să fie perfectă și, împreună cu bărbatul, să călăuzească tainele iubirii spre infinit. Femeia este cea care dă naștere la vise, iluzii, gelozii, drame, este cea care adoră să fie ascultată, să fie iubită, să îi poarte cineva de grijă.

Femeia este ca o albinuța ce înțeapă, iar în acel loc apare o pată roșie şi inflamată care dă naștere la dragoste care se revarsă apoi prin tot corpul bărbatului.

Noi, femeile, nu trebuie să demonstrăm nimănui faptul că suntem ideale. Dar ne dorim uneori să-i impresionăm pe cei din jur! Măcar cu unele postări interesante și originale pe paginile noastre de pe rețelele de socializare. Aceste postări reflectă viziunea femeii asupra lumii.

Am pregătit, special pentru Dumneavoastră, o selecție de postări despre cum este să fii femeie. Vă îndemnăm să le citiți cu atenție, să râdeți cu poftă și să vă gândiți la sensul lor.

1. Noi, spre deosebire de acești pseudo-șefi ai universului, gândim strategic!

2. Și soțul mă înfurie: trebuie mereu să-i caut șosetele!

3. Te înțeleg foarte bine!

4. Aveți ceva împotrivă?

5. Lasă-i să știe, să-și mai pună pofta în cui!

6. Mă simt minunat și așa!

7. Autocritica este primul pas spre reeducare.

8. Așa este, fetelor?

9. Oare cine mi-ar putea citi gândurile?

10. Unicul lucru pozitiv!

11. Așa nu!

12. Așa da!

13. O nouă idee? 

14. O variantă de rezervă.

15. Amin!