O selecție de manichiură creată cu iscusință, eleganță și mare grijă.

Moda dictează tendințe noi și în manichiură. Potrivit specialiștilor, în 2019-2020 accentul se pune pe forma naturală, ovală sau alungită a unghiei și pe o gamă de culori destul de variată. În trend sunt culorile roșu, bordo, violet, albastru și pruna. Totodată, rămân actuale nuanțele de bej natural și modelul french. Potrivit specialiștilor, la modă este aplicarea unei cantități moderate de sclipici sau pictarea a maximum două unghii pe fiecare mână.

Pentru un minut, ne inspirăm de frumusețea unei manichiuri perfecte. Sunteți în căutarea unui design de manichiură ideală? Poftim! Astăzi, drag cititor, vă oferim nu doar o mulțime de opțiuni de nail-decor, dar și cele mai delicate modele selectate cu mare atenție. Vă invităm să le descoperiți în selecția de mai jos.

Să începem cu culoarea roșie. 

Decor generos pentru unghiile lungi – tot de ce aveți nevoie pentru un design festiv. Nu orice femeie ar risca să facă o astfel de manichiură pentru zilele cotidiene. Dar pentru o zi de sărbătoare, în care ar trebui să arătați luxos și să surprindeți admiratorii, este opțiunea perfectă!

1.

2.

3.

4.

5.

Continuăm cu alte nuanțe saturate pe care le alegeți cel mai des anume în sezonul rece: prună, albastru, culoarea vinului, vișina.

6.

7.

8.

9.

10.

Adorați culorile deschise? În imaginile de mai jos este ceea ce cu siguranță veți aprecia.

11.

12.

13.

14.

Încheiem selecția cu fragmente de nuanțe bej și naturale.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

Manichiura perfectă în zilele reci există. Puteți alege cele mai frumoase modele de design în arta manichiurii, ca să vă mândriți cu aspectul dvs, având inima plină de bucurie.

Să fiți frumoase și răsfățate întotdeauna!