O selecție de imagini ce ne ilustrează de ce întreaga lume o consideră drept un exemplu pe Prințesa Diana.

Prințesa Diana a fost iubită de toată lumea nu numai pentru bunătatea și sinceritatea ei, ci și pentru aparițiile sale, fiind admirată de toată lumea.

Chiar și după atâția ani stilul său este copiat de soțiile fiilor săi. Alegea ținute delicate și feminine, elegante și frumoase. Știa să surprindă.

Aparițiile Prințesei Diana au fost întotdeauna spectaculoase și memorabile, iar stilul sau inconfundabil este și astăzi în tendințele impuse de designeri și de marile case de modă ale lumii. Stilul ei clasic, dar ușor nonconformist pentru familia regală, i-a adus numeroase aprecieri. Rochiile cu linii simple, dar în culori tari o ajutau să se remarce întotdeauna, iar bijuteriile purtate cu multă delicatețe creau adevărate trenduri.

De-a lungul timpului prințesa a adoptat diverse coafuri și tunsori, iar femeile din întreaga lume se inspirau din ținutele și coafurile sale.

Dispariția sa a întristat o lume întreagă. Chiar și după atâta timp, frumoasa prințesă a rămas un reper în modă, fiind admirată pentru stilul său rafinat.

Moda acelor ani s-a schimbat într-o oarecare măsură și datorită Prințesei. Multe doamne au început a opta pentru stofele fine și subțiri, din matase, iar dantela devenise la un moment dat o decorațiune aplicata pe pălării, rochii, poșete sau chiar pe pantofi. Acest lucru este valabil și astăzi.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8. 

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

În ciuda regulilor stricte de care prințesa Diana ținea cont în timpul evenimentelor oficiale,  ea a reușit să arate mereu elegant și la modă. Lady Di a fost un exemplu pentru toate doamnele, a fost proiecția prințesei delicate din basme. Stilul său continuă să trăiască datorită fotografiilor absolut memorabile!

Vă place stilul Prințesei Diana? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră.