O zi întreagă am stat în parc să strâng castane pentru a crea această minune. Rezultatul te va inspira neapărat să faci și tu așa ceva!

Săptămâna trecută eu am petrecut tot weekendul cu copiii în parcuri. Motivul e mai puțin obișnuit: castanele.

De multe ori toamna nu ne bucură cu timp frumos, astfel încât uneori nici nu știi cu ce să le mai ocupi timpul copiilor. Bricolajele s-au dovedit a fi o alternativă excelentă, căci uneori pentru asta e suficient să strângi câteva castane în parc…

Dar cel mai important e că această activitate ne oferă nouă și copiilor noștri multe clipe frumoase și memorabile. Bricolajele făcute de copil îi vor dezvolta imaginația și abilitățile și chiar îi pot fi utile pentru diverse evenimente la școală.

Bricolaje de toamnă din castane

Redacția noastră a pregătit pentru cititori 23 de idei superbe de bricolaje pentru care în calitate de materie primă s-au folosit castanele. O ocupație ideală pentru copii și părinți!

1. O idee interesantă pentru copiii cu pasiuni neobișnuite

2.

3. Din castane se pot face tot felul de omuleți și animăluțe. Apropo, și coaja de castane poate fi folosită pentru confecționarea bricolajelor.

4.

5. Adepții designului în stil eco vor aprecia ideea unui topiariu făcut din castane.

6.

7. Bricolajele făcute din castane pot crea o întreagă lume fantastică plină de eroi neobișnuiți. Fantezia copilului cu siguranță va avea de câștigat!

8.

9. Iată o idee și pentru maturi. Bormașina, patentul și o bucată de sârmă metalică pot servi pentru crearea unei decorații superbe pentru casă, dar și pentru diverse cafenele sau birouri.

10.

11. Acest mic dragon din castane e pur și simplu impresionant!

12.

13. O idee interesantă ar fi să-i dați sarcini copilului să facă diverse figuri fără a vă implica. În acest fel puteți vedea nu doar capacitățile sale, ci și starea sa sufletească în acel moment.

14.

15. O idee superbă de coroană pentru ușă făcută din castane și ghinde.

16.

17. Chibriturile sunt o soluție simplă pentru a face piciorușe pentru animale. Tot ce aveți de făcut sunt câteva găuri în castane.

18.

19. Priviți ce bufnițe drăgălașe! Orice copil ar primi plăcere de la asemenea creații.

20.

21. Castanele pot fi folosite pentru a crea o decorație neobișnuită pentru un sfeșnic.

22.

23. Aceasta e coroana pe care am făcut împreună cu copilul nostru săptămâna trecut.

Sfatul redacției

Bricolajele făcute din castane pot deveni niște obiecte de decor interesante și neobișnuite, totul depinde de imaginația dvs.! Încercați să faceți câteva din aceste idei și veți vedea că e mai simplu decât pare la prima vedere.

 

Împărtășiți-le și prietenelor dvs. aceste idei de bricolaje din materiale naturale și ecologice.