O primăvară plină de prospețime: 19 modele superbe de veste lungi de damă!

În secolul nostru cele mai întrebate haine sunt cele universale și comode. Piesa vestimentară care întrunește aceste caracteristici este vesta lungă de damă. Aceasta are capacitatea să se combine cu orice ținută, să o înfrumusețeze și o facă mai complicată, mai stratificată. Vesta poate fi purtată în orice anotimp, croiala ei va ascunde orice defecte ale siluetei și o va face mai fermecătoare. Indiferent din ce unghi ar fi privită această haină este un must have pentru orice femeie modernă și stilată.

Iată o ținută compusă dintr-o vestă cu cordon de culoare roz și o gamă gri plăcută. Rochia cu două culori și cizmulițele de piele întoarsă încheie acest ansamblu plăcut.

Negru este întotdeauna fermecător, în special într-o astfel de ținută. Vesta-pelerină, helanca neagră, fusta decorată cu piele, mănuși din piele și botine. Un detaliu elegant este geanta de culoarea vișinei, care conferă un accent special ținutei.

În acest sezon sunt moderne cizmele lungi peste genunchi. Combinația dintre cizme și vesta gri arată foarte armonios cu mica rochie neagră și geanta de culoarea vestei.

Dacă aveți dorința să purtați culori aprinse și doriți să-i bucurați pe cei din jur cu nuanțe calde, această ținută este pentru dvs. Combinația dintre blugii oranj deschis și vesta violetă, este mai mult decât îndrăzneț. Puteți încheia ținuta cu un pulover, încălțăminte de culori domoale și o geantă roșcată.

Vesta roză cu guler mare se potrivește de minune cu blugii skinny. Puteți completa o ținută de zi cu o geantă de culori aprinse și cu încălțăminte clasică.

Dacă doriți o ținută office și feminină, alegeți gama de culori reci. Un puloverul alb cu guler masiv și o vestă gri, de exemplu. Completați ținuta cu pantaloni negri strâmți și botine de aceeași nuanță, nu uitați de geanta clasică.

O ținută în aceeași gamă de culori va fi mult mai îndrăzneață dacă veți pune accent pe o geantă de culoare bordo.

Un set din două culori contrastante este excelent. Alb și albastru intens este o alegere perfectă. Geantă și încălțăminte albă, pantaloni și pulover alb deasupra unei cămăși în carouri. Plus o vestă albastră elegantă, eșarfa în carouri cu aceleași culori încununează ținuta. Un detaliu important sunt ochelarii albaștri.

Foarte simplu! Eleganța ținutei este subliniată de vesta neagră peste o rochie de roșu intens. Încălțămintea de culoarea rochiei este ultima notă pentru o ținută fermecătoare.

Totul este genial de simplu. Ținuta monocromă de culoare neagră va fi completată perfect de vesta alungită de un albastru deschis.

Dacă vă place stilul country, blugii albaștri, cămașa în carouri și vesta albastră închis este o alegere excelentă. Adăugați o notă mai intensă cu încălțăminte roșcată și o pălărie și dvs. arătați extraordinar.

O ținută comodă pentru fiecare zi care este formată din blugi, tricou alb și vestă indigo care face totul mai viu. Se vor asorta de minune și pantofii și geanta din aceeași gamă de culori.

Rochie-vestă? De ce nu? În această vară rochia-vestă roză cu niște nasturi decorativi va deveni un adevărat hit. Mai ales dacă este combinată cu încălțăminte de culoarea rochiei.

O altă ținută cu cămașă albă, dar e total diferită. Pantalonii bordo, pălăria și vesta maro închis formează o ținută elegantă pentru o doamnă adevărată.

Combinația dintre negru și gri este mereu reușită. Ținuta compusă din rochie mulată, cizme peste genunchi și geantă este scoasă în evidență de vesta gri fără ornamente. Ochelarii frumoși încheie ținuta.

Este simplu să fiți în același timp elegantă și îndrăzneață. Imprimeul intens al bluzei roșii combinat cu pantalonii verzi este scos în evidență de încălțămintea și geanta de culori aprinse. Vesta gri vine să domolească puțin această asortare îndrăzneață.

Dacă sunteți adepta minimalismului, alegeți paltonul-vestă lung și purtați-l cu geantă și încălțăminte în stil clasic.

Clasicul genului: helancă neagră, pantaloni de culoare deschisă, cizme maro și vestă roșcată mată. Foarte bine înfrumusețează ținuta geanta de un model neobișnuit de culoarea vestei.

A sosit primăvara. Ținutele gingașe și romantice sunt cele mai potrivite în această perioadă.  Rochia și încălțămintea de culori pastelate foarte bine scot în evidență vesta de culoarea lavandei. Geanta în stil clasic încununează ținuta.

Vesta lungă va deveni o piesă vestimentară cheie în 2018!