O prietenă care se ocupă de grădinărit mi-a sugerat această idee de plantare a orhideelor. De atunci le plantez doar așa.

Orhideea este, cu adevărat, o plantă minunată și tot mai multe persoane încep să le cultive acasă.

O prietenă de a noastră are deja mai mult de 10 orhidee acasă. Le-a îndrăgit după ce a adus un pui de phalaenopsis de la serviciu.

Am început să le îndrăgesc și eu, dar nu le mai cresc în ghivece, ci fac diferite compoziții, combinându-le cu plante suculente sau de alt tip. Rezultatul este uimitor!

M-am inspirat de la o prietenă de a mea, care se ocupă de amenajarea grădinilor, iar ea, la rândul ei, a aflat despre această metodă când a mers la o expoziție de flori din Belgia.

Echipa noastră a decis să vă propună 10 idei minunate de compoziții de orhidee.

1. Această compoziție seamănă cu un buchet minunat.

2. Aranjament de orhidee, suculente, precum și de plante erbacee este impresionant, nu-i așa?

3. Acum le cultiv doar așa!

4. Sunt încântată de florariumurile cu orhidee.

5. Orhideele se pot lauda cu o varietate de invidiat. Dacă unele specii s-au adaptat perfect la noile condiții, altele necesită o îngrijire și un mediu foarte specific. De aceea este mai bine ca aceste specii să fie cultivate doar în florarium.

6. Sunt splendide!

7. Rețineți, că atunci când plantați astfel de compoziții, plantele trebuie să corespundă cu vasele selectate. Mai ales atunci când este vorba de florarium!

8. Astfel de compoziții pot fi un cadou minunat, care vă va bucura foarte mult timp.

9. Atunci când creați astfel de compoziții, acordați o atenție deosebită mini-orhideelor. Aceste plante, de regulă, nu cresc în scoarță curată, ca majoritatea orhideelor phalaenopsis de dimensiuni standard, ci pe un fel de pernă, care este o grămadă densă de mușchi de sphagnum.

10. După cum puteți vedea, o orhidee arată bine, dar o compoziție este și mai bună!

Adunați-vă plantele preferate și creați compoziții uimitoare din ele. Suntem siguri că, văzând o astfel de frumusețe, toate rudele și oaspeții dvs vor fi încântați!

Distribuiți acest articol ca să-l citească și prietenii dvs!