O pisică cu doar două picioare ne arată ce însemnă adevăratul optimism!

Vă prezentăm istoria unei pisici mai puțin obișnuite, ce a cucerit internetul. Această pisică, originară din Thailanda, trezește sentimente controversate. Deși cu siguranță ne este milă de ea, totuși merită toată admirația. Chiar dacă are doar două picioare, pisica se deplasează asemena unui cangur.

La vârsta de doar 1 an, a suferit un șoc electric puternic. În rezultatul acestuia, după o intervenție chirurgicală, aceasta a rămas cu doar două picioare. Uimitor, dar pisica nu a acceptat un mod de viață pasiv și nu a dorit să stea imobilizată. Datorită energiei sale înnăscute și a unei dorințe puternice de viață, aceasta a învățat să meargă în doar două picioare.

Datorită învingerii obstacolelor, pisica a primit numele Able (din engl. to be able – a putea). După o perioadă de recuperare și înfgrijire specială, pisica a învățat să meargă și chiar să alerge de sine stătător. Acest fapt ce adus o bucurie enormă stăpânei acesteia, Vali.

Deja de 2 ani Vali are grijă de patrupedul său, bucurându-se de o companie foarte bună. Pisica trăiește la fel ca și orice alt reprezentant a acestei specii – se joacă în grădină, are grijă de sine, chiar și se urcă pe scări.

Dragostea de viață a acestei pisici este uimitoare. Doar priviți-o de câte a fost capabilă, datorită abilităților cu care a înzestrat-o natura. Este un adevărat exemplu al optimismului și ambițiilor ce într-adevăr pot fi realizate. Unde mai pui, aceasta rămâne un simbol atât al puterii, cât și a bucuriei și recunoștinței. Dacă doriți să admirați această eroină, vă invităm să priviți materialul video de mai jos.