O pictoriță în vârstă de 90 de ani a transformat un întreg sat într-o operă de artă

Omul sfințește locul! Dacă doriți orice loc obișnuit poate fi transformat în ceva incredibil și uluitor. Este deosebit de interesant să faceți acest lucru după o iarnă lungă pentru a simți primele raze blânde ale primăverii!

Un exemplu demn de urmat ar fi sătucul Luka din Republica Cehă care, în fiecare zi, înflorește, în sensul direct al cuvântului, datorită unei locatare talentate care a dorit să transforme acest loc, oferindu-i accente naționale.

1. Anežka (Agnes) Kašpárková și-a sărbătorit aniversarea de 90 de ani. Iar de 40 de ani, în fiecare primăvară și vară, pictează flori pe casele din sat, înfrumusețându-l.

Ea își consacră tot timpul liber activității sale preferate. În trecut ea a a lucrat în agricultură, înainte de acest hobby neobișnuit.

Folosind tonuri vibrante de albastru și o pensulă subțire, Agnes creează forme florale inspirate din tradiționalul Moravian, un patern din sudul Cehiei.

A devenit o adevărată celebritate! Desenele sale sunt admirate de fiecare locuitor al satului. Cel mai surprinzător lucru este că Agnes creează desenele pe parcurs, nu le schițează în prealabil, de aceea rezultatul operei devine o surpriză pentru ea!

2. Acest exemplu dovedește că vârsta nu este o piedică! Activitatea preferată este ceea ce ne face să trăim și să mergem mai departe.

3. Iată încă o dovadă că vârsta este doar un număr, mai ales atunci când ești creativ și vrei să te exprimi.

4. Trebuie să facem lucrul cu tragere de inimă și, mai întâi de toate, să ne aducă nouă satisfacție. Doar atunci munca noastră va fi apreciată!

5.

6.

7.

8.

9.

Sperăm că toată lumea va fi de acord că lucrările sale sunt nemaipomenit de frumoase. Dacă ajungeți în Republica Cehă, vizitați neapărat acest loc fabulos!

Distribuiți acest articol ca să afle și alte persoane lucruri noi și frumoase.