O nouă tendință! Tunsoarea pe care o aleg tot mai multe vedete

Schimbările de look sunt mereu binevenite.

Vedetele internaționale sunt întotdeauna o sursă de inspirație pentru fashioniste, fie că vorbim despre stilul lor de viață, fie că facem referire la hainele pe care le poartă sau look-ul pe care îl aleg.

Analizând aparițiile vedetelor de la începutul anului și până în prezent putem observa că în tendințe este tunsoarea Bob foarte scurt care este o opțiune cu adevărat universală ce se potrivește atât domnișoarelor tinere, cât și doamnelor de vârstă medie. Tunsoarea bob se privește bine atât pe păr drept, cât și pe păr ondulat. La dorință această tunsoare poate fi completată cu un breton.

După cum se știe bobul este tunsoarea care se bazează pe tunsoarea carre și poate fi executat în câteva variații. În funcție de propriile preferințe, de forma feței și de structura parului, tunsoarea poate fi executata prin tehnica filarii, texturizării și a asimetriei, sau toate acestea simultan.

Să vedem împreună care sunt vedetele care au ales acest tip de tunsoare.

Sarah Paulson.

Emilia Clarke.

Charlize Theron.

Irina Shayk.

Pentru a alege tunsoarea care să vi se potrivească, este mai bine să vă consultați cu frizerul Dumneavoastră.

Dacă ați avut părul lung o perioadă mai lungă și doriți să încercați tunsoarea bob, stiliștii vă recomandă să optați mai întâi pentru bobul mai lung sau mediu. Acesta vă va ajuta să decideți ce tip de tunsoare vi se potrivește cel mai mult. Doar apoi veți putea face experimente cu opțiunile mai scurte.

Ați dori să încercați această tunsoare? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!