O nouă tendință: ombre pe unghii! Idei de manichiură originală

Dacă nu știți ce fel de manichiură să încercați, atunci vă va plăcea, cu siguranță, articolul nostru în care am selectat, special pentru Dumneavoastră, câteva modele de unghii care vor fi în tendințe și care vă vor scoate, cu siguranță, din anonimat atât în sezonul cald cât și în sezonul mai rece!

Stilul Ombre este cunoscut atât ca tehnică de colorare a părului, cât și ca design pentru unghii. Ombre înseamnă vopsirea părului sau a unghiilor în degradeuri, de la o nuanță închisă la una foarte deschisă, cu treceri aproape neobservabile.

Modelele de unghii Ombre sunt printre cele mai populare alegeri în materie de manichiură ale momentului, rămânând, chiar și în sezonul rece, în topul alegerii fashionistelor. Acest tip de design mai este numit „unghii în degrade” sau Ombre, termen englezesc.

Tehnica Ombre Nail Art este relativ simplă, în ciuda faptului că necesită mai multă răbdare și poate o selecție mai mare de oje.

Dacă în sezonul primăvară/vară am preferat un degrade de la o nuanță bej deschisă la una închisă sau o gamă de culori vii precum roz-corai-portocaliu, în sezonul rece vom avea dreptu culori de baza negru, violet, roșu-închis și burgundy.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7. O nuanță perfectă pentru toamnă: culoarea bordo nu se demodează niciodată. 

8.

9.

10.

11.

12.  

13.

14. Ombre în combinație cu figurile geometrice arată excelent!

15.

16.

17.

18.

19. 

20.

21.

22. Manichiura în nuanțe deschise este perfectă pentru orice stil de îmbrăcăminte, orice lungime de unghii și pentru orice ocazie.

23. Manichiura de culoarea afinelor: frumoasă și neobișnuită. 

24.

25.

26. Această manichiură este perfectă pentru o seară mai specială. 

27. Un model frumos și elegant. 

28.

29.

30. O culoare foarte feminină. 

31. Aceste modele sunt perfecte pentru sezonul rece!

32.

V-a plăcut selecția noastră? Ați găsit vreun model pe care ați dori să-l încercați? Așteptăm să ne scrieți în comentarii!