Ideală pentru cei ce nu agrează căciulile! Vrei să-ți acoperi capul și în același timp să fii în trend?..

Există femei cărora nu le plac căciulițele și găsesc foarte multe motive pentru a nu le purta în viața de zi cu zi. De exemplu, teama de a strica coafura, durerea în jurul capului sau lipsa modelelor pe placul lor. Ce e de făcut?

Vă prezentăm un model foarte drăguț de căciuliță care a devenit deja un trend în Rusia.

Renumita actriță Ecaterina Volcova a inventat un model de căciuliță pe care l-a transformat într-un brand care-i poartă numele Wolka.

Acest model de tip glugă are foarte multe avantaje. Iată doar câteva dintre ele.

Căciulița creată de actriță se potrivește pentru fashionistele de toate vârstele.

Modelele de toamnă se creează din pânze mai subțiri, dar călduroase. Pentru cele de iarnă puteți opta pentru pânze mai groase sau lână sau cel mai potrivit din două tipuri de pânză. Colecția sa include atât modele pentru fiecare zi, cât și pentru ocazii speciale.

Dacă nu aveți posibilitate să cumpărați o astfel de căciuliță de la producător, dar aveți cunoștințe în domeniul croitoriei, atunci puteți încerca să coaseți de unul singur căciulița-glugă. Din fericire, există un tipar model pentru această căciuliță interesantă. Ea are doar o mărime, având în vedere faptul că se ajustează foarte ușor după mărimea capului celei care o va purta.

În continuare vă prezentăm câteva variante de tipare.

Prima variantă de tipar a căciuliței Wolka

Toate mărimile acestui tipar sunt scrise în centimetri. La aranjarea tiparului pe țesătură trebuie să adăugați rezervele pentru cusături.

Nu uitați că modelul Wolka are două părți, adică ea are partea interioară și exterioară, respectiv detaliile laterale trebuie să fie în 4 exemplare.

Butoniera pentru nasture trebuie cusută în cusătura părții drepți a căciuliței-glugă. Locul de plasare a nasturelui va fi determinată la probare.

A doua variantă de tipar a căciuliței Wolka

Acest model este constituit din trei piese: două laterale și una la spate. Pensa se face la dorință.

Pentru fiecare strat trebuie să confecționați 1 detaliu din spate și 2 laterale. Marginile pot fi lăsate neprelucrate, deoarece la articolul final este nu vor fi vizibile. Acest lucru este foarte comod pentru cei care nu au cusătură în zigzag sau mașină de tivire. Butoniera se coase din start în partea dreaptă până la întoarcerea pe partea din față, iar nasturele se coase după măsurare. Acest lucru vă va ajuta să aranjați căciulița pe cap.

Potrivit acestui tipar căciulița va fi mai voluminoasă.

A treia variantă de tipar a căciuliței Wolka

Mărimile de pe tipar sunt scrise în centimetri fără rezerve.

Wolka are partea interioară și exterioară, de aceea veți confecționa patru părți laterale și două din spate. Puteți confecționa exteriorul și interiorul din diferite pânze, în funcție de dorință. Căciulița Wolka poate fi purtată în multe modalități.

Autoarea acesteia menționează că ea este atât de universală, încât poate fi purtată în orice anotimp și se potrivește oricui. De aceea, pânza pentru căciuliță o alegeți în funcție de preferințele și stilul dvs.

Vă dorim cât mai multă inspirație!