Nu ratați! O nouă selecție cu 15 tunsori BOB!

Se știe că tunsoarea are un rol important atât pentru aspectul și ținuta noastră, cât și pentru confortul și starea psihologică în general.

Tunsoarea Bob e fost în trend în această vară și continuă să fie lider și în sezonul de toamnă/iarnă. În acest sezon cele mai populare sunt tunsorile scurte și lungimea medie a părului. Părul scurt vă ajută să accentuați avantajele exteriorului și să ascundeți unele imperfecțiuni.

Pentru a confirma acest lucru, vă prezentăm o nouă selecție cu 15 tunsori Bob pentru părul mediu sau scurt, care vă vor ajuta să alegi modelul care vi se potrivește perfect.

Popularitatea acestei tunsori este uneori uimitoare. Dar secretul este destul de simplu: tunsoarea este universală. Orice femeie poate opta pentru aceasta, indiferent de vârstă, tipul părului, al pielii sau ovalul feței.

Un avantaj important al acestei tunsori este capacitatea sa de a corecta liniile feței și dacă va fi aleasă corect, va putea scoate în evidență ochii, unele trăsături fine și frumoase ale feței sau poate chiar alungi vizual o față prea rotundă.

Totodată tunsoarea Bob nu are nevoie de mult timp pentru aranjare, iar acesta este un avantaj important pentru ritmul nostru de viață. Pentru o ținută de zi cu zi va fi suficient să aveți la îndemână un uscător de păr, un pieptene și spuma de păr. Puteți face din ea și o mulțime de coafuri pentru ocazii mai speciale.

Pentru o alegere corectă a tunsorii, vă recomandăm să vă adresați unui profesionist.

1. 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17. 

Ce părere aveți despre aceste tunsori? Scrieți-ne în comentarii care tunsoare și culoare v-au plăcut cel mai mult.