O modalitate simplă și eficientă de a curăța tigăile pentru a le reda strălucirea de altădată

După cum știți, de-a lungul timpului vasele și cratițele, chiar și de cele mai calitative, încep să se înnegrească din cauza contactului cu flacăra aragazului.

Pentru a le curăța trebuie să recurgem la metode destul de agresive, ca să le readucem strălucirea de altădată.

Suntem foarte bucuroși că am descoperit recent un truc minunat, care ne ajută să economisim timp și efort și care ne ajută să curățim perfect tigăile înnegrite. Acestea vor străluci din nou! Pentru a face acest lucru nu este necesar să utilizăm substanțe chimice ori să cheltuim foarte mulți bani. Ne vine în ajutor un detergent natural și foarte ieftin.

Dar, înainte de a începe a curăța vasele, ar fi bine să ne gândim și la unele măsuri de prevenire. Pentru a evita formarea petelor inestetice, nu lăsați prea mult itmp mâncarea în tigăi și evitați să le lăsați prea mult timp la înmuiat înainte de a le spăla. O altă recomandare ar fi ca, după ce gătiți mâncarea, luați tigaia de pe foc și lăsați-o să se răcească complet înainte de a o spăla. Un alt sfat important ar fi să alegeți tigăi de calitate, care să țină mult timp și să vă aducă plăcere de la gătit.

Să vedem împreună în ce constă această metodă eficientă de curățare a tigăilor pe care am descoperit-o recent.

Veți avea nevoie de următoarele produse:

— peroxid de hidrogen: 2 linguri;

— bicarbonat: ½ pahar;

— detergent pentru spălarea vaselor: 1 lingură.

Amestecați atent toate ingredientele. Produsul obținut trebuie să arate ca smântâna. Dacă nu este așa, adăugați mai mult peroxid de hidrogen.

Puneți produsul în tigaie și lăsați să acționeze cel puțin zece minute. Apoi luați un burete cu o textură aspru și curățați bine suprafața până devine curată, apoi clătiți cu apă.

Am descoperit acest truc eficient care poate fi utilizat cu succes în special pentru curățarea și eliminarea petelor de pe suprafața exterioară albă și lucioasă a tigăilor. Acestea vor fi curate, vor arăta ca noi.

Sperăm că v-a plăcut sfatul nostru și vă va ajuta să curățați rapid suprafața vaselor și a tigăilor pentru a le face să strălucească din nou.