O metodă eficientă de a scăpa definitiv de microbii din mașina de spălat

V-ați gândit vreodată că bateriile în marea lor parte pot viețui chiar și aparent în cele mai sterile locuri din casa dumneavoastră? Mediul călduț și umed din mașina de spălat pare a fi locul ideal de înmulțire a bacteriilor și microbilor.

Acestea se înmulțesc pe suprafața mânerului, în recipientul pentru detergent, pe garnitura de cauciuc, precum și în rufele murdare.

Puțin probabil să vă fi întrebat, la fel ca noi, dacă e necesar de curățat mașina de spălat de microbi. Dacă v-ați întrebat vreodată, atunci răspunsul este – categoric, da!

Pentru a evita pierderea timpului prețios pentru curățarea mașinii de spălat, există o metodă simplă care vă va ajuta să rezolvați instantaneu această problemă. Este suficient să folosiți o ”pastilă” de detergent, din cea pe care o folosiți la mașina de spălat vase.

Pentru aceasta trebuie să puneți pastila în recipientul pentru detergent al mașinii de spălat, setați temperatura la 40 de grade și porniți mașina de spălat.

După ce regimul de spălare se va încheia, nu vă veți recunoaște mașina de spălat! Pentru ca ajutorul dumneavoastră în gospodărie să fie mereu într-o starea excelentă, e nevoie să repetați această procedură o dată la trei luni.