O manichiură bogată și seducătoare, în culori de bordeaux!

Probabil, doar câteva culori pot concura cu nuanțele complexe de bordeaux. O astfel de saturație, seducție și adâncime sunt rar întâlnite – o combinație atât de vastă de emoții într-o singură culoare. Manichiura executată în această culoare este misterioasă ca un zâmbet al unei femei, te amețește cu frumusețea ei ca un vin bun.

Feminine, clasice, cu influențe moderne – veți regăsi în cadrul acestor modele de manichiură design-ul potrivit pentru fiecare situație, atunci când doriți ca unghiile dvs să iasă în evidență, purtându-le pe post de accesorii.

1.

O varietate mare de nuanțe, fiecare având o parte dintr-o anumită stare de spirit.

2.

3.

4.

Eleganța, feminitatea și bunul gust sunt desăvârșite de modelele de unghii vișinii. Îmbrățișați și dvs trăsăturile distincte ale unei manichiuri franțuzești semilună, care au trecut proba timpului, întorcându-se pe podiumurile mondiale de mai multe ori, încă din vremea celebrei Dita Von Teese.

5.

Nu neglijați accesoriile și decorațiunile pe unghii aurii sau argintii, atunci când purtați oja vișinie. Se potrivesc perfect.

6.

7.

Dacă doriți o manichiură cu adevărat spectaculoasă, mergeți pe una mixtă. Fiecare unghie poate fi colorată sau decorată diferit. Dacă nu dispuneți de suficient timp, vă puteți face pe o singură unghie un accent cu sclipici.

8.

9.

10.

Puteți alege un bordo regal pentru a colora vârful unghiei sau mergeți pe un pastel. Folosiți-vă și de benzile decorative pentru unghii. Aurul se combină excelent cu orice nuanță de bordeaux.

11.

12.

13.

Nu în ultimul rând, apelați și la aplicațiile atât de accesibile: pietricele, perle și alte decorațiuni metalice. Bucurați-vă de un efect spectaculos.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

V-au plăcut aceste modele de unghii ? V-ați inspirat?

Așteptăm cu drag comentariile dvs.