O mamă cu doi copii a pictat viața lor de zi cu zi. Vă veți regăsi în aceste imagini?

Maria Gorbunova este o pictoriță rusă, maestru în animație și portretistică, precum și mama a doi copii. Pagina sa de Instagram conține nu doar proiecte comerciale, ci și momente din viața de zi cu zi. Ilustrațiile sale sunt amuzante și foarte sincere. Suntem siguri de faptul că părinții din întreaga lume, uitându-se la aceste imagini, se vor gândi: „Da, este vorba despre mine!”

Am rămas și noi impresionați de lucrările Mariei Gorbunova și am decis să le împărtășim cu cititorii noștri.

1. „Privind ilustrațiile mele vi se crează impresia că am niște copii care țipă permanent? Să știți că este adevărat… Și, desigur, mama este responsabilă și de tura de noapte, pentru că ea își va putea recupera somnul a doua zi, în weekend sau poate peste vreo 10 ani. E adevărat, fetelor?”

2.

© mary_chemi / instagram

„Pentru masa de prânz de astăzi avem broccoli, fidea și compot de fructe de pădure congelate. Sub masă avem aceleași feluri de mâncare, dar în cantități reduse.”

3.

© mary_chemi / instagram

„Am reușit să epuizez o mare parte din energia copiilor mei cu 40 de minute de înot înainte de somn.”

4.

© mary_chemi / instagram

„O farfurie stricată, o băltoacă, un pachet rupt sunt niște infracțiuni la investigarea cărora trebuie să iau parte în fiecare zi. Am întotdeauna 3 suspecți”.

5.

© mary_chemi / instagram

„Indiferent de cărțile despre educație citite și de tehnicile pe care le aplic în practică, rezultatul este același: lacrimi, isterie și țipete chiar și atunci când trecem pur și simplu pe lângă magazin.

6.

© mary_chemi / instagram

„O întrebare pentru mame. Câte minute puteți sta în liniște și în siguranță cu ușile închise? (Recordul meu este de 3 minute.) ”

7.

© mary_chemi / instagram

– Bună ziua și bine ați venit la emisiunea noastră „Lecția de modă”! Prezentatorul emisiunii sunt eu, Serghei Gorbunov, tatăl și designerul vestimentar al acestor copii.⠀

– Serioja, parcă te-am rugat să-i îmbraci bine?!

– I-am îmbrăcat foarte bine! Vrei să ne certăm din nou?

8.

© mary_chemi / instagram

„5 minute de tăcere.” sau „Am uitat să închid ușa de la baie.”

9.

© mary_chemi / instagram

„Prietenii noștri ne povestesc cât de bine au dormit copiii lor în timpul zborului, ai noștri însă nu au dormit aproape deloc. În general, este destul de greu să înveți să fii flegmatic cu privire la percepția umflării nemulțumite și a mișcării amestecului de sucuri amestecate, dar o înțeleg.

10.

© mary_chemi / instagram

„Acum, după ce am doi copii, pot spune cu certitudine că le este absolut indiferent cum sunt îmbrăcați, important este să fie uscați”.

11.

© mary_chemi / instagram

„Bucătăria mea s-a transformat, pentru câtva timp, într-un pub. Îi cunosc deja foarte bine pe acești vizitatori și știu care le sunt preferințele. Acest tip drăguț îmbrăcat în cămașă roșie dorește Blanche și sunt absolut sigură că nu va renunța niciodată la colțunașii cu carne. Doamna cu păr roșcat preferă cocktailul „Pina Colada” fără alcool și colțunași cu carne, dar solicită mai des napolitane sau bastonașe de porumb. Iar tipul din dreapta nu mânca deloc, abia se ține pe picioare, golește sticla după sticlă și adoarme exact înainte de începerea meciului. Sărmanul! Se trezește în fiecare dimineață la ora 5, iar uneori mai face și ture de noapte!

12.

© mary_chemi / instagram

„Mai am foarte multe idei interesante pe care să le transpun pe hârtie. Dar merită? Apropo, am fost nevoită să vopsesc deja de 2 ori tapetele cu vopsea albă. Spuneți-mi, vă rog, că nu sunt eu unica și poate voi mai continua să desenez și altceva.”

Iată cum arată, în realitate, artista și micuții:

© mary_chemi / instagram

În portofoliul Mariei există și alte lucrări interesante:

1. Cuplul anului:

© mary_chemi / instagram

2. Taxa mea iubită: 

© mary_chemi / instagram

3. Acest cățeluș mi-a alungat tristețea:

© mary_chemi / instagram

Care lucrare v-a plăcut cel mai mult?