O locuitoare a orașului New York, fotografiază pe ascuns bărbații care citesc cărți în locurile publice!

Vi s-a întâmplat vreodată în metrou sau pe plajă, pe străzi sau în stații să vă opriți brusc pentru a admira ceva frumos? Cel mai probabil, da. O locuitoare din New York face același lucru. Ea fotografiază și încarcă fotografiile sale pe Instagram: Dudes Reading sau „Frumoșii care citesc”. Și comentariile merită o atenție deosebită, fiind pline de umor. Această idee i-a încântat pe mulți utilizatori, iar în prezent numărul de abonați ai acestei pagini a atins un milion. S-a lansat chiar și un calendar de perete pentru 2018 cu cele mai bune fotografii.

1. Acest tip cu mușchii tonifiați este preferatul meu. Îmi doresc ca el să verifice, în locul lui Moș Crăciun, dacă am fost cuminte în acest an”.

2. „Cum să nu apreciezi multitaskingul din această fotografie? Să mergi pe jos, să citești o carte și… să arăți minunat!”

3. „Avem, în sfârșit, și la New York timp frumos. Dar toamna trece foarte repede și tare aș vrea să mă retrag undeva cu acest tip frumos!”

4. „După părerea mea cu cât mai mulți tipi frumoși citesc, cu atât mai bine. Cărțile în mână și pizza pe masă sunt ceea de ce au nevoie pentru a fi fericiți. Aș vrea să mă alătur și eu acestei companii minunate!”

5. „Acea dimineață de luni era atât de sumbră ca o zi ploioasă, până în momentul în care l-am văzut pe acest băiat. De obicei urăsc ploaia, dar dacă alături de mine stă un așa bărbat!”

6. „Vântul geros din luna ianuarie nu este atât de înspăimântător când există un bărbat atât de fierbinte în preajma mea. Se pare că s-a distras puțin de la lectură. Este o bună ocazie de a mă strecura în brațele sale ca să aflu dacă cowboy-ii din Texas sunt chiar atât de buni.”

7. „Tipul ăsta cu flori mă înnebunește! Cu siguranță merge să o felicite pe mama sa cu ocazia zilei de naștere ori să petreacă o seară alături de bunica. În orice caz aș fi foarte fericită dacă ar trece și pe la mine în una din seri.”

8. „Wow… oare cui nu-i place să vadă un bărbat citind în timp ce-l poartîe în spate pe cel mai bun prieten al său. Singurul lucru care îmi trezește îndoieli este dacă prietenia lor într-atât de puternică. Mi-ar plăcea să lupt și eu pentru a obține un loc în inima lui!”

9. „Dacă vă pare că nu am încercat să mă apropii de acest Apollo, vă înșelați. Chiar dacă fotografiez de departe, nu-mi pierd speranța că ne vom merge împreună până la stația terminus.”

10. „Se pare că nu sunt unica persoană care citește înainte de a juca un rol. Și acest tip are, cu siguranță, mare talent.”

11. „Mamma mia! Vreau să ajung imediat în brațele sale, să-i iau locul cărții! Iar un pahar de vin ar fi perfect pentru o seară romantică în doi!”

12. „Ei bine, doamnelor și domnilor. Este timpul să anunțăm oficial sosirea iernii. Dar, în ciuda frigului, mi-a venit o idee despre cum aș putea să mă încălzesc.”

13. „Ce ar putea fi mai frumos decât să citești o carte și să râzi cu voce tare? Răspunsul este simplu: să-l întâlnești în metrou pe acest domn elegant.”

14. „În drum spre Seattle mi s-a oprit inima… Apoi mi-am revenit și mi-am dat seama că am de parcurs un drum foarte lung alături de acest bărbat…”

15. „Am rămas foarte impresionată de ținuta perfectă a acestui tânăr. Deși, în imaginația mea, el arăta puțin altfel.”

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.