O imagine de ansamblu a rochiilor de vară pentru doamnele de după 50 de ani: culori care vă întineresc și modele care vă ajută să ascundeți unele imperfecțiuni

Multe doamne uită că există modele de rochii superbe, care subliniază avantajele și ascund unele imperfecțiuni ale siluetei, optând pentru rochii lipsite de formă, care nu le avantajează.

După 50 de ani viața noastră abia începe. Trebuie să vă bucurați de viață și să nu vă ascundeți silueta frumoasă în niște haine lipsite de formă și în nuanțe care nu vi se potrivesc.

Iată care sunt cele mai avantajoase culori pentru această vârstă:

Alb.

Culoarea albă vara este foarte populară. O rochie de această culoare vă va oferi în sezonul estival confort și răcoare. Rochiile albe sunt foarte stilate, perfecte pentru doamnele de după 50 de ani.

Albastru.

Nuanțele de albastru sunt la modă în acest sezon.

Rochiile de această culoare sunt feminine și frumoase. Albastrul pal se combină perfect cu accesorii bleumarin, alb sau maro.

Roz pastelat.

Femeile de după 50 de ani arată minunat în nuanțe delicate de roz. Puteți alege rochii roz deschis cu imprimeuri florale, vegetale sau cu buline.

Oranj.

Este o culoare excelentă pentru doamnele de după anii 50. Se combină perfect cu alte nuanțe suculente precum galben, roșu, albastru etc.

Modele de rochii care vi se potrivesc:

Rochia parte peste parte.

Acest model, pe lângă faptul că vă va ajuta să ascundeți unele imperfecțiuni ale siluetei, arată foarte elegant și feminin. Se potrivește de minune atât pentru ocazii speciale cât și pentru plimbări sau întâlniri cu prietenii.

Rochia-cămașă.

Este un model foarte comod și versatil, care este perfect nu numai pentru vară, ci și pentru alte sezoane.

Acest tip de rochie modelează silueta, subliniază formele feminine și ascunde imperfecțiunile.

Supradimensionată.

Aceasta este una dintre tendințele vestimentare preferate de multe femei. Rochia supradimensionată este perfectă pentru doamnele de după 50 de ani care iubesc să fie în pas cu moda.