O garderobă stilată de iarnă pentru femeile de 40-50 ani. Haine care subliniază frumusețea acestei vârste.

Vârsta de 40-50 de ani este o vârstă minunată pentru o femeie. Ea este deja o persoană realizată, copiii au crescut și are mai mult timp pentru sine. Dar după 40 de ani trebuie să se atragă mai multă atenție la hainele exterioare pentru că pot să adauge cu ușurință câțiva ani.

La această vârstă superbă trebuie să scoateți în evidență feminitatea și eleganța, în nici un caz să nu vă întineriți din contul tendințelor adolescentine, deoarece puteți deveni subiectul unor critici piperate.

Astăzi, echipa noastră vă va spune despre regulile moderne de bază ale garderobei de iarnă pentru femeile de 40-50 de ani, precum și despre ce haine vă este interzis să purtați. Astfel, veți arăta mereu elegante și feminine.

Garderoba de iarnă

Femeile de 40-50 de ani de obicei lucrează sau au o viață socială destul de activă, chiar și gospodinele nu stau acasă. Desigur, ele poartă mai mult pantaloni. În acest sezon se poartă pantaloni cu talie înaltă.

Pentru această vârstă se potrivesc fustele și rochiile de lungime medie, indiferent de înălțime. Alegeți croieli drepte și semimulate care vor alungi silueta. Optați pentru țesături naturale: lână, combinații dintre lână și bumbac. Acestea arată nobil.

Alegeți culori întunecate: bordo, negru, roșu, marsal, rubiniu, verde smarald, albastru, galben-nisip. Evitați culorile aprinse, deoarece nu se potrivesc unei femei adulte.

Fiți atente la culoarea gri. Puteți deveni plictisitoare foarte ușor. Respectați regula: o haină gri într-o ținută. Dacă aveți mai multe, atunci puneți accent pe buze sau adăugați niște accesorii originale.

De asemenea, foarte drăguț arată vestele din blană și articolele tricotate. Haina exterioară trebuie să fie sau lungă până la șolduri sau mai jos de genunchi. Fiți atente ca rochia sau fusta să nu iasă de sub palton sau blană. Desigur, nimic nu poate înlocui o blană elegantă. Jachetele nu se poartă peste hainele tricotate cu ornamente.

O altă regulă de aur – ciorapii trebuie să fie de o singură culoare și groși, fără ornamente, plasă și alte desene. Astfel de ciorapi sunt pentru fetele de 16-20 de ani.

Doamnele mai în vârstă de 50 de ani nu trebuie să îmbrace pantaloni cu rochii scurte sau tunici. Combinate cu haina exterioară vor face ținuta mai greoaie și vă vor adăuga câțiva ani. Pentru a evita acest efect nu îmbrăcați două haine una peste alta, fără a lua în calcul și haina de exterior. Hainele în multe straturi se potrivesc doar pentru odihna în aer liber.

Atrageți o atenție deosebită accesoriilor și căciulițelor, pălăriilor. În loc de căciuliță folosiți o eșarfă caldă: ține de cald și arată elegant. Purtați ochelarii de soare, aceștia împrospătează imaginea, vă face mai stilată și mai senzuală. O doamnă care poartă ochelari și eșarfă pe cap arată chic.

Alegeți încălțăminte clasică. Nu purtați cizme UGG, cizme cu talpă reliefată sau alte tendințe adolescentine.

Dacă până aici am vorbit despre ce se recomandă să purtați, acum vă spunem ce să excludeți din garderoba dvs.

Haine periculoase pentru femeile de 40-50 de ani

1. Puloverele cu gât voluminos. Acestea fac femeile puțin cocoșate. Fularele și șalurile cu diferite texturi masive.

2. Fuste tricotate și pantaloni tricotați voluminoși.

3. Pulovere și hanorace cu imprimeuri cu personaje din desene animate, diferite înscrisuri etc.