O frumusețe divină: 30 modele perfecte de rochii de vară pentru acest an!

Rochia este o piesă indispensabilă în garderoba de primăvară-vară a femeii. În acest an designerii ne bucură cu idei interesante și tendințe minunate. Astăzi, veți afla ce rochii se vor purta în sezonul primăvară-vară.

Ce rochii sunt la modă în primăvara-vara 

Trăsăturile de bază ale rochiilor din acest an sunt asimetria și corp semi-dezgolit. De asemenea, sunt moderne combinațiile nestandarde de flori și texturi, vintage, abundență de pliuri, dantelă și șiret, stratificare, volănașe. Ne bucură faptul că acum este la modă amestecarea stilurilor. Acest lucru vă permite să alegeți o rochie pentru orice garderobă și să fiți unică.

Cele mai moderne rămân a fi culorile clasice – negru, alb, bej, maro, albastru, gri. La ele pot fi adăugate culori aprinse precum turcoaz, galben, portocaliu, violet, verde, roz și alte culori. De asemenea, sunt foarte populare culorile pastelate. Se ridică în top culorile coral și indigo. Printre culorile cele mai neobișnuite se numără culoarea taupe. Acesta se folosește atât în vestimentație, cât și în machiaj, accesorii, chiar și design interior. Ies din modă nuanțele metalice.

Printurile rămân în umbră în acest an. Mulți designeri au preferat materialele monocrome și dungile verticale și diagonale. Imprimeurile florale, inscripțiile și printurile fantasy practic au dispărut de pe podiumuri.

Cele mai moderne croieli în sezonul primăvară-vară sunt:

  1. rochia-cămașă și rochia-halat
  2. rochia cu fustă clopot sau trapez
  3. parte de sus strâmtă, iar cea de jos largă
  4. rochia tutu și rochia baby-doll
  5. rochii foarte scurte
  6. silueta A
  7. stilul antic

Pe lângă cele menționate, sunt moderne și astfel de decorațiuni precum guler închis, material curgător cu șlițuri, cozi și trene. Materialele perfecte pentru rochiile din acest an sunt: blugi, mătase, mousseline, dantelă, satin. Materialele naturale, spre exemplu, bumbacul și inul, de asemenea sunt moderne. Nu uitați despre rochiile din dantelă și semitransparente care se poartă peste un body sau o mică rochie de aceeași culoare. Materialele lucioase semitransparente, vaporoase, stratificate și ușoare sunt etalonul modei feminine.

Vaporozitate, ușurință, feminitate absolută, estetic și confort – acestea sunt trăsăturile rochiilor din moda acestui an.

30 cele mai reușite rochii din acest an

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

16. 

17. 

18. 

19. 

20. 

21. 

22. 

23. 

24. 

25. 

26. 

27. 

28. 

29. 

30. 

Vara aceasta se poartă farmecul, eleganța și zâmbetul!