O fetiță de trei ani și-a ajutat mama să nască. Iată ce a spus ea la sfârșit!

Faceți cunoștință cu Katy, o fetiță de numai 3 ani, care a uimit o lume întreagă datorită curajului de care a dat dovadă într-o situație extremă, dar în același timp a reușit să-i distreze pe toți cei care i-au citit povestea. Neapărat trebuie să o citești și tu!

Totul s-a întâmplat într-o zi, când locuința unei femei a rămas câteva ore bune fără curent electric și, pe deasupra, au început și durerile nașterii.

Femeia și-a dat seama că nu va reuși să ajungă la spital și a chemat o ambulanță, dar a venit doar un paramedic și din această cauză, fiica mai mică a femeii însărcinate, a fost nevoită să asiste și să își ajute mama în timpul nașterii.

Din cauza beznei, fetița de 3 ani a fost rugată să țină lanterna în timp ce paramedicul primea nașterea. Katy nu s-a speriat, dar a făcut totul exact așa cum îi spunea medicul. S-a descurcat de minune în această situație neobișnuită pentru un copil de 3 ani.

În cele din urmă, s-a născut fratele ei mai mic.

Medicul a pus copilul nou-născut pe spate, l-a lovit ușor. El a început să plângă, iar Katy își privea fratele cu ochi curioși și nedumeriți.

Paramedicul i-a mulțumit fetiței pentru ajutor și a întrebat-o ce crede ea despre tot ceea ce tocmai văzuse.

Fetița l-a privit cu ochii ei mari și albaștri și i-a răspuns nevinovat:

„Nu ar fi trebuit niciodată să meargă acolo!”

Cred că e logic răspunsul ei, nu?

Această fetiță incredibil de curajoasă merită toată admirația!