O femeie pune o lumânare într-un vas de sticlă și toarnă apă deasupra…

Se apropie o ocazie specială în familia dvs și doriți să creați o atmosferă deosebită? Aranjamentele cu lumânări dau un aer sofisticat oricărui eveniment. Acestea pot reîmprospăta și decora orice interior.

Vă propunem, în continuare, un model de sfeșnic, care va transforma o lumânare obișnuită într-o adevărată bijuterie ce va înfrumuseța orice încăpere. În plus acesta poate fi folosit nu doar de sărbători, dar și în zilele obișnuite: astfel veți avea mereu o stare de spirit minunată. De asemenea îl puteți utiliza și în zone deschise, spre exemplu în grădină.

Puteți folosi pentru decor pietricele de mare sau alte pietre frumoase. Puneți o vază îngustă în una mai largă și umpleți-o pe prima pe jumătate cu pietre.

Pe fundul vazei mai largi așezați niște pietriș sau nisip frumos.

Puneți în vaza mai largă niște plante acvatice (naturale sau artificiale). Le puteți găsi în magazinele unde se vând acvariile. Pentru decorațiunile de Crăciun puteți utiliza ramuri de brad sau pin, pe care le veți completa cu decoruri de Crăciun.

Puneți o lumânare în vaza mai mică.

Umpleți vaza mai largă cu apă, astfel încât lichidul să nu pătrundă în vaza cea mai îngustă. În același timp, nivelul apei ar trebui să fie mai sus de fitilul lumânării.

Rămâne doar să aprindeți lumânarea și să vă bucurați de această compoziție incredibilă… Se pare că există miracole!

Toată lumea va fi încântată de această idee minunată, iar la căderea nopții aceasta va crea o atmosferă de basm. Bucurați-vă de lumina blândă a lumânărilor!

error: Content is protected !!