O femeie a intrat într-un salon de frumusețe pentru o nouă tunsoare. A ieșit întinerită

Stilistul Christopher Hopkins a devenit celebru datorită faptului că transformă radical chipul doamnelor mature. Datorită talentului său incredibil a devenit celebru și apreciat în America de Nord.

Fiecare doamnă trecută de 50 de ani dorește să meargă la salonului lui de frumusețe. Celebrul stilist și-a început activitatea prin anii 90. De-a lungul anilor Hopkins a reușit să obțină o experiență foarte bogată.

În 2003 a apărut o carte de a sa care oferă sfaturi de machiaj și imagine care a devenit bestseller.

Recomandările lui Christopher Hopkins rămân și acum actuale: le învață pe femei cum să se simtă bine, să fie fericite și să atragă atenția celor din jur.

Serviciile sale sunt, evident, destul de scumpe, dar visele, de regulă, devin realitate. Doamnele fie că se răsfăță singure, fie primesc daruri de la rude.

O doamnă din Omaha (Nebraska) a mers la salonul dat în ajunul aniversării sale de 60 de ani. Linda dorea să arate impecabil în acea zi minunată! Dar îi era cam teamă deoarece avusese anterior parte de experiențe mai puțin plăcute.

Christopher Hopkins a reușit să facă adevărat miracol. Stilistul i-a creat o imagine care reflectă perfect calitățile personale ale Lindei. A ținut cont de toate regulile clasice ce țin de coafură și de forma feței și a obținut o coafură extraordinară.

Când Linda s-a văzut în oglindă, a exclamat: „Mă simt minunat!”.

La final femeia a primit și câteva sfaturi despre cum să-și aranjeze părul și cum să-și completeze garderoba cu îmbrăcăminte la modă.

Ce părere aveți despre talentul acestui stilist? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!