O excursie prin casa unui om, cu o avere fabuloasă – Mark Zuckerberg.

Iată cum trăiește unul dintre cei mai bogați oameni de pe Pământ!

Mark Zuckerberg, programator talentat și fondator al rețelei sociale Facebook, este, la momentul actual, unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă. Judecând după exemplul altor oameni bogați, casa lui ar trebui să fie extrem de luxoasă, nu-i așa?

1. 

2. Recent Zuckerberg a postat un videoclip în care își prezintă noua sa invenție: casa inteligentă numită Jarvis.

3.

4.

5. În timp ce povestea despre inteligența artificială, Mark și-a prezentat casa sa actuală.

Este surprinzător faptul, că în casa miliardarului nu veți observa excese de lux. În toate camerele decorul este foarte modest. Stilul este dominat de minimalism.

6. Nici un fel de lux, doar lucruri necesare!

7. Zuckerberg a arătat exteriorul și interiorul casei sale din Palo Alto, au fost prezentate mai multe camere în care Mark locuiește împreună cu familia sa.

8. Această casă a fost cumpărată cu 7 milioane de dolari acum câțiva ani și a rămas aproape la fel.

9. Având un trai destul de modest pentru situația lor financiară, Zuckerberg și soția sa au devenit celebri pentru acțiunile lor de caritate pentru care sunt demni de admirație.

În 2010, Mark a semnat și „Jurământul de a face donații” al campaniei filantropice a miliardarilor Warren Buffett și Bill Gates.

10. Împreună cu soția sa Priscilla Chan, Mark intenționează să ofere 99% din acțiunile sale Facebook în valoare de 45 de miliarde de dolari pentru caritate.

11. În concluzie am dori să menționăm faptul că Zuckerberg este un exemplu pentru toți oamenii bogați. Chiar dacă este considerat cel mai tânăr miliardar din lume, Mark a reușit să-și păstreze bunătatea și integritatea fără a se lăsa dominat de bani, așa cum se întâmplă adesea.

P.S. Acest om minunat merită respect și admirație!