O alegere stilată: șuvițele sunt în trend în sezonul toamnă-iarnă!

Fiecare femeie visează să-și schimbe imaginea, să încerce ceva nou în materie de coafuri. Coafura contribuie la schimbare radicală a aspectului. Puteți recurge la o tunsoare nouă, să schimbați nuanța părului sau puteți opta pentru vopsirea părului în șuvițe.

Vopsitul părului în șuvițe este o tehnică prin care părul este vopsit în fire separate. Dacă încă nu sunteți pregătite pentru schimbări radicale, trebuie să știți că vopsitul părului în șuvițe vă va împrospăta imaginea.

În noul sezon la modă vor fi nuanțele naturale. Șuvițele luminoase vor conferi imaginii dvs expresivitate și eleganță și totodată ajută să creați un efect de volum suplimentar al părului.

Cu ajutorul tehnologiei moderne și a unei game largi de tehnici de colorare a părului, vă puteți schimba complet coafura, fără a dăuna părului.

Șuvițe clasice

În acest sezon, șuvițele clasice sunt din nou în vogă. Sunt potrivite pentru femeile de diferite vârste, iar această tehnică se bucură de popularitate de mulți ani. Tehnica de realizare este simplă, constă în colorarea uniformă a părului pe toată lungimea.

Veți obține un rezultat mai natural, dacă șuvițele de păr vor fi mai subțiri. Tonarea părului este necesară pentru a da părului o nuanță diferită și a dilua culoarea de bază. Optați pentru nuanțe luminoase din gama culorilor pastelate: galben, roz, cenușiu, blond perlat și bej.

Tehnica Shatush

Este o trecere lină de la un ton întunecat la unul mai deschis. Rădăcinile mai întunecate și șuvițele deschise intensifică culoarea și conferă volum podoabei capilare. Avantajul acestei tehnici constă în faptul, că o nouă colorare se face în 2 sau chiar 3 luni. Tehnica Shatush este potrivită pentru părul de culoare închisă, mediu și lung, dar nu scurt.

Șuvițe în stil francez

Această tehnică de decolorare este potrivită pentru părul blond. Constă în colorarea șuvițelor de la rădăcini, pe toată lungimea părului în nuanțe naturale.

Tehnica venețiană

Tehnica venețiană constă în decolorarea mai mult a capetelor firelor de păr. Culorile care accentuează expresivitatea coafurii sunt cele în nuanțe mai întunecate. O astfel de tehnică conferă părului volum suplimentar făcându-l mai strălucitor.

Șuvițe pe păr de culoare închisă

Culoarea folosită este mai întunecată decât baza. Puteți opta pentru culoarea ciocolăție-arămie și castanie.

De asemenea, vârfurile vopsite în culori deschise vor conferi expresivitate look-ului dvs. Vopsitul părului în șuvițe în cazul dat, se va face după 2 tehnici: pe verticală sau pe diagonală.

Prima metodă, vopsitul șuvițelor pe verticală, va schimba culoarea părului de la rădăcini până la vârfuri. Vopsitul șuvițelor pe diagonală constă dintr-o colorare parțială a părului, iar direcția șuvițelor colorate rămâne la discreția dvs.

În ceea ce privește alegerea culorilor pentru părul întunecat nu sunt restricții. Este mai dificil de colorat șuvițele pe păr întunecat decât decolorarea pe păr deschis, iar procesul de vopsire durează mai mult timp. Nuanțele clasice pe păr întunecat sunt: maro caramel, scorțișoară, castan, cafea și ciocolată. Nuanțele alese corect creează un look minunat.

Șuvițe pe păr blond

Pe părul blond, nuanțele luminoase, care se suprapun cu nuanța naturală, conferă expresivitate imaginii dvs. Alegerea nuanței depinde de culoarea naturală a părului. Dacă culoarea părului dvs este blond rece, atunci optați pentru șuvițe în nuanțe de argint. Pentru culorile aurii ale părului, se vor potrivi nuanțele calde.


Șuvițele luminoase în păr sunt perfecte pentru a vă împrospăta look-ul!