Odată ce intervii cu ”bunătatea” ta în viața unei persoane, vei obține următoarele…

Așa este firea omului, mereu vrea să dea sfaturi și povețe tuturor persoanelor, chiar dacă de cele mai multe ori nici nu vi se cere. Astfel, devenim prea băgăcioși și putem face și mai rău cu „intențiile” noastre bune. Uneori, putem suporta și noi anumite consecințe. De aceea, este binevenit să ne abținem de a da sfaturi oricui și oricând, pretinzând că suntem atotștiutori.

1. Parțial veți prelua karma acestuia, experiența prin care el trebuie să treacă, să învețe, să înțeleagă și să o dobândească.

2. Sfaturile tale pot fi utile și necesare, însă având în vedere că au fost obținute ușor, ci nu cu ajutorul propriilor suferințe, căutări, rugăciuni și greșeli, atunci – acestea nu vor fi nici apreciate, și mai mult, veți avea o răspundere de suportat. Iar acum survine întrebarea: Chiar sunteți perfect și cunoașteți ce are nevoie fiecare?

3. Forțele divine vor observa imixtiunea dumnevoastră în providența divină și va începe propria încercare. Veți atrage ispite, încercări ale răbdării, precum și situații dificile. Sunteți siguri că veți reuși să treceți cu brio orice?

4. Contactând cu cineva, are loc un schimb de energii și astfel, veți obține energia de la interlocutor. Suntem astfel creați încât ne dezvoltăm prin comunicare. Însă, există persoane care au o energie ce ne poate provoacă suferințe sau ne poate abate de la propria cale.

5. Fiecare individ își are nivelul său de dezvoltare și atrage spre sine vibrațiile, informația și persoanele corespunzătoare. Iar în cazul în care nu a obținut ceva la moment, înseamnă că nu a ajuns la nivelul corespunzător, iar hotărârea aceasta nu ne revine nouă, ci Forțelor de Sus.

Repetați în fiecare zi aceste mici reguli și veți fi mult mai liniștiți!