O business-lady fină și rafinată în stil Chanel: 6 costume superbe pentru noul sezon

Eleganță, rafinament, șic și strălucire. Anume în acest fel pot fi caracterizate colecțiile Chanel care au o popularitate extraordinară deja de câteva decenii. Designerii continuă lucrarea îndrăzneață a doamnei Chanel și îi bucură pe admiratorii creației sale.

Colecțiile Chanel oferă pentru lumea modei cele mai variate modele și stiluri, dar toate sunt pline de eleganță și feminitate. În special este vorba de costumele de birou, căci designerii sunt siguri că femeia poate arăta excelent chiar și la serviciu.

Așadar, iată noua colecție de costume de la Chanel. Irezistibil!

1. E remarcabil că toate modelele sunt strânse pe talie. Iată un costum de un gri deschis, cu mâneci la 3/4, decorat cu o centură lată și nasturi argintii. E o alegere perfectă pentru femeile mature, care au obținut anumite succese și vor să-și păstreze acest statut.

2. Un costum elegant cu umeri supradimensionați și guler rotund – asta e alegerea femeilor puternice și îndrăznețe, care știu să își asume responsabilitățile și să rezolve propriile probleme.

3. Acest costum gingaș de culoare roz nu te poate lăsa indiferentă și cu siguranță va deveni o piesă de bază într-o garderobă de tip business.

4. Designerii au venit cu un concept complet nou în ceea ce privește costumele. Această rochie albă cu guler înalt și centură de aceeași nuanță reprezintă o alternativă genială la costumele banale.

5. Costumul de birou poate fi foarte atrăgător, astfel încât să poată fi folosit și pentru anumite evenimente festive. Rochia de mătase cu centură și umerii descoperiți va fi cireașa de pe tort a ținutei dvs.

6. Frumusețe și eleganță într-un singur costum. Așa ceva poți întâlni doar în colecțiile Chanel. Designul este proiectat până la cele mai mărunte detalii: nasturi, centură, buzunare, guler. Fiecare element creează un farmec aparte.

Orice femeie poate să arate bine, dar pentru a crea o ținută irepetabilă, plină de eleganță și rafinament este nevoie și de un mic efort, iar colecția Chanel vă oferă niște soluții superbe.