O alegere perfectă pentru vară: 15 rochii lungi, absolut fermecătoare!

15 rochii lungi de vara: fiecare își va alege rochia după placul său

Designerii ne propun modele vaporoase și foarte frumoase, iar rochia lungă este o piesă extraordinară și feminină.

Echipa noastră a ales mai multe modele de rochii lungi elegante comode pentru plimbări, ieșiri și vacanță.

1. Imprimeuri florale delicate

În acest sezon designerii preferă florile mari de nuanțe roșii. Macii, trandafirii, lalelele arată superb pe un fundal alb. O rochie lunga cu flori nu va avea nevoie de decoruri suplimentare, bijuterii, accesorii. Optați pentru un machiaj minimalist, iar poșeta și pantofii trebuie să fie unicolor.

2. Dungile: stilul marinăresc

Rochiile-maxi tricotate cu dungi orizontale de culoare albastră sunt perfecte pentru plimbările de-a lungul plajei și pentru a merge la cumpărături în oraș. Acest model de rochie se va asorta cu un machiaj mai pronunțat și cu accesorii care vă vor scoate în evidență.

3. Imprimeu original și decolteu adânc

Dacă sunteți o persoană creativă, exprimați-vă individualitatea printr-o rochie maxi cu un imprimeu original. Mătasea naturală arată extraordinar. Imprimeul de culoarea cafelei arată elegant și laconic, iar decolteul în formă de V alungește gâtul și accentuează formele frumoase ale corpului.

4. Rochie-maxi cu tăietură în față 

Una dintre tendințele din această vară este rochia cu tăietură în partea din față. În această rochie simplă, cu dungi verticale și fustă asimetrică, veți fi suplă, feminină și atrăgătoare.

5. Albă cu volane

Vara promite să fie fierbinte. O rochie-maxi de culoare albă, realizată din in subțire sau din bumbac, este foarte răcoroasă și plină de farmec. Pentru ca să pară și mai vaporoasă i s-au adăugat volane, cordon și alte elemente din stofă foarte subțire.

6. Carouri mici

Carourile mici vor apărea, în acest sezon, pe rochiile-maxi cu fustă vaporoasă și umerii goi pe care să le purtați la plajă. Acest model de rochie este la modă și se poate asorta cu o pălărie cu boruri largi, cu accesorii tricotate și sandale romane.

7. Partea de jos asimetrică

Acest model inedit este în tendințe în acest sezon estival. Purtați această rochie cu sandale cu tocuri înalte și cu pălărie.

8. Rochia albă ca neaua

Rochia-maxi albă se combină perfect cu accesorii și elemente metalice.

9. Rochia de in

Stofele naturale de in și bumbac sunt perfecte pentru hainele de vară. O ținută modestă, dar modernă în același timp, va fi rochia-maxi de culoarea ochilor Dumneavoastră. Credeți-ne, efectul este extraordinar. Fashionistele cu ochi albaștri trebuie să încerce o rochie de culoarea cerului.

10. Tăieturi adânci

Rochia de tip halat cu decolteu seducător și tăietura din față va adăuga ținutei Dumneavoastră o notă de senzualitate. Dacă vă doriți acest model de rochie, alegeți mai bine un fundal alb sau negru, nu unul colorat.

11. Rochie stil maiou în partea de sus

O rochie midi vaporoasă, cu imprimeu floral în partea de jos, va atrage atenția asupra piciorușelor Dumneavoastră. Fetele cu coapse înguste ar trebui să opteze pentru acest model de aceea pantofii trebuie să aibă un rol important în această ținută.

12. Tăieturi în zona taliei

Fantezia designerilor este nesecată. Tăieturile în zona taliei sunt pentru domnișoarele sau doamnele curajoase.

13. Rochie de tip plasă

O rochie semi-transparentă de o culoare intensă va crea o ținută incredibil de fresh, dacă o veți îmbrăca peste o rochie-mini de culoare bej sau negru. Veți obține un tandem creativ dacă veți alege geanta de culoarea rochiei de tip plasă, iar pantofii de culoarea rochiei-mini.

14. Stilul grecesc

Acest model de rochie se potrivește tuturor domnișoarelor și doamnelor.

15. Rochie cu tăietură liberă

Acest model de rochie este mereu actual. Dacă veți alege corect imprimeul, veți arăta foarte bine în ea. Completați-vă ținuta cu o pălărie romantică cu boruri largi din stofă netedă.

Dumneavoastră ce model de rochie ați ales pentru această vară?