O alegere excelentă pentru sezonul cald: 15 rochii lungi fermecătoare

Rochiile lungi sunt o piesă emblematică în garderoba oricărei femei, căci e greu de găsit o haină care să exprime mai profund gingășia și feminitatea.

Redacția noastră vă prezintă o recenzie a rochiilor lungi de vară pentru vacanță, plimbări și evenimente speciale.

Motive florale

În acest sezon designerii s-au îndrăgostit de florile impunătoare de nuanțe roșii. Maci, trandafiri, lalele – toate arată superb pe fundal alb. O rochie lungă cu motive florale este autosuficientă și nu are nevoie de decorații, bijuterii sau accesorii speciale. Un machiaj simplu, o poșetă și o pereche de pantofi clasici monotoni vor completa ținuta ideală.

Dungi în stil marinăresc

Pentru plimbări pe plajă sau shopping se potrivește perfect rochia albă maxi cu dungi orizontale în stil marinăresc. Designerii recomandă croieli simple și culori calme, astfel încât ținuta să poată fi completată cu machiaj și accesorii stridente.

Ornament și decolteu adânc

Dacă sunteți o fire creativă, exprimați-vă personalitatea printr-o rochie maxi cu un ornament original. Mătasea ar fi o alegere ideală. Un decolteu adânc de tip V va alungi vizual zona gâtului și va scoate în evidență atuurile siluetei.

Rochie maxi petrecută

Unul din trendurile acestei veri sunt rochiile petrecute. O rochie albă asimetrică cu dungi verticale va fi o alegere perfectă pentru viața de zi cu zi, scoțând în evidență eleganța, finețea și feminitatea dvs.

Rochie albă cu volane

O rochie maxi albă din in subțire reprezintă o opțiune excelentă pentru sezonul cald, fiind un simbol al grației și farmecului feminin. Pentru a amplifica efectul vaporos, alegeți o rochie cu jabouri, volane sau dantelă.

Carouri mărunte

Imprimeul în carouri este actual în acest sezon și pentru rochiile lungi cu umerii descoperiți. O astfel de rochie poate fi asortată cu o pălărie mare, sandale gladiator și accesorii împletite.

Poală asimetrică

În vara acestui an sunt foarte populare modelele de rochii cu poale neobișnuite. Poalele mai scurte în față creează un efect de “vedetă”.

Rochie strânsă pe corp

O rochie maxi albă strânsă pe corp s-ar asorta foarte reușit cu elemente metalice și cele de tip oglindă.

Rochie de in

Inul și bumbacul sunt materiale perfecte pentru sezonul cald. O opțiune modestă și foarte elegantă ar fi o rochie maxi din in de culoarea ochilor dvs.

Șliț adânc

Rochia-halat cu un decolteu elegant și un șliț adânc vă va conferi o ținută romantică și jucăușă. Dacă optați pentru ornamente florale, fundalul ar trebui să fie negru sau alb, evitați culorile stridente.

Top-tricou

O rochie vaporoasă lungă până la glezne, cu poale ornamentate cu flori va scoate în evidență frumusețea siluetei dvs., mai ales dacă aveți coapse mici. Într-o asemenea ținută pantofii trebuie să fie cireașa de pe tort.

Șliț în zona taliei

Pentru femeile cu un caracter extravagant designerii au creat modele cu șliț în zona taliei. Arată impresionant!

Rochie dantelată

O rochie semi-transparentă de o nuanță intensă va crea o ținută foarte fresh dacă o veți îmbrăca peste o rochie mini de culoare nud sau neagră.

Stil grecesc

Rochia cloșată de la piept în jos este un model universal, potrivit pentru femeile de orice vârstă și cu orice forme.

Croială liberă

Rochia lungă de croială liberă rămâne mereu în actualitate. Important este să faceți o alegere bună în ce privește imprimeul. Rochia poate fi asortată perfect cu o pălărie mare din material neted.

Care din aceste modele de rochii lungi vă par cele mai reușite?