Nuanțe roz pe păr: tendințele anului 2020

Parul roz este un must have al anului 2020, dar apare într-o o versiune diferită față de anii precedenți. În acest an va fi la modă părul natural cu nuanțe de roz la vârfuri. Puteți alege orice nuanță, de la pastel la fucsia vibrantă. Aceasta tendință se va potrivi tuturor fashionistelor, indiferent de vârstă și de structura părului.

Nuanțe de roz recomandate.

Pentru a obține nuanța dorită, va trebui să mergeți la un coafor de încredere. Puteți încerca și diferite tehnici de colorare precum balayage sau shatush. Coaforul lui Jennifer Lopez și Chris Appleton ne recomandă următoarele: „Pentru a obține culoarea dorită nu este necesar să calculăm timpul, trebuie doar să verificăm cum arată părul, până când vom obține nuanța dorită. Pentru culorile satinate este bine să-l ținem mai puțin”.

Dacă aveți părul închis la culoare, va trebui mai întâi să-l decolorați până la blond, apoi să-l vopsiți. Va trebui să aveți multă răbdare, dar rezultatul vă va bucura!

Cât timp se va menține culoarea dată? 

Culorile pastelate nu durează mult și au nevoie de o îngrijire constantă, va trebui să folosiți neapărat șampon fără sulfați.

Dar, odată ce ați decolorat părul, nu va fi complicat să-l vopsiți din nou.

Vă propunem, în continuare, mai multe idei de colorare în roz, care v-ar putea ajuta să vă găsiți coafura și nuanța de roz dorită.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Chiar dacă nu vă place să vă vopsiți părul, după ce veți încerca aceste nuanțe de roz, vă veți îndrăgosti de ele. După cum am mai menționat, este foarte important că intensitatea culorii se poate ajusta.

Care dintre aceste coafuri v-a plăcut cel mai mult și ați dori să o încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!