Nuanțe de ruj care se potrivesc tuturor fashionistelor: 5 culori universale.

Rujul joacă un rol foarte important în machiajul nostru. Dacă veți alege culoarea perfectă, veți obține un machiaj de neuitat!

Dar să știți că există câteva culori care se potrivesc absolut tuturor femeilor, indiferent de ten.

Aceste culori sunt universale și vă recomandăm să le încercați.

Rujul roșu clasic.

Culoarea roșie este considerată de mult timp drept una clasică. Această nuanță este aleasă, de obicei, pentru machiajul de seară, dar unele fashioniste reușesc să o includă în mod armonios și în fiecare zi.

Principala regulă este să puneți, în acest caz, accentul doar pe buze.

Rujul bej.

Nuanțele naturale sunt preferatele noastre pentru machiajul de zi cu zi. Aceste culori sunt foarte feminine și naturale și se potrivesc tuturor.

Singurul neajuns al acestor rujuri este acela că pun în evidență pielea uscată a buzelor, de aceea vă recomandăm ca, înainte de a le aplica, să vă hidratați buzele.

Rujul roz.

Rujul roz discret se potrivește oricui. Nu sunt nici stridente, nici plictisitoare, veți arăta impecabil, dacă îl veți alege.

Rujul roz-pudrat.

O altă culoare care se combină perfect cu orice tip de ten este roz-pudrat. Arată minunat pe buze și este potrivit pentru orice ocazie.

Rujul bordo.

Considerați că această nuanță saturată nu se prea potrivește oricui? Să știți că nu este chiar așa. Make-up artistul Robin Black a realizat un experiment care ne demonstrează că rujul de culoare bordo se potrivește absolut oricărui tip de ten.

Care din aceste nuanțe de ruj este preferata Dumneavoastră? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!