Nuanțe de păr care ne îmbătrânesc: iată care sunt culorile pe care ar fi bine să le evităm!

Unele femei preferă să aleagă întotdeauna aceeași culoare pentru păr, dar trebuie să ținem cont de faptul că ne schimbăm odată cu trecerea anilor și nuanțele care ni se potriveau la vârsta de 20 ani ar putea să nu ne mai avantajeze deloc. De aceea este bine să găsiți, împreună cu un coafor de încredere, culoarea potrivită pentru a obține un aspect tânăr și proaspăt.

Să vedem împreună care sunt nuanțele de evitat când ajungem la o vârsta adultă.

Culori monocromatice.

Evitați, în primul rând, culorile monocromatice, deoarece un păr fără nuanțe vă va îmbătrâni. De aceea vă recomandăm să optați pentru o culoare cu reflexe, mai ales după vârsta de 30 de ani.

Culorile întunecate.  

Dacă aveți părul închis la culoare și vă place părul negru, trebuie să știți că după vârsta de 40 de ani acestea vă pot arăta mai în vârstă. Culorile deschise, în schimb, ne luminează chipul, întinerindu-ne. Dacă preferați culorile întunecate, alegeți o nuanță de ciocolată în locul celei negre ca pana corbului.

Evitați să alegeți întotdeauna aceeași culoare.

Există femei care preferă părul deschis la culoare și invers, dar, din fericire, astăzi există multe modalități de a obține un efect plăcut, fără a alege mereu aceeași culoare mai mulți ani la rând. Există multe nuanțe de blond sau de maro, avem, cu siguranță, de unde alege.

Tenul nostru se schimbă odată cu vârsta: de multe ori tinde să se îngălbenească, pot apărea pete sau devine mai palid. De aceea este bine să găsiți nuanța potrivită pentru vârsta Dumneavoastră.

Evitați culorile prea reci.

La fel ca și nuanțele prea întunecate, nuanțele prea deschise și reci ne îmbătrânesc. Alegeți nuanțe calde, care vi se vor potrivi de minune.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.