Nuanțe calde de manichiură pentru sezonul de toamnă-iarnă 2020-2021

Chiar dacă temperatura de afară este mai puțin generoasă, toamna are farmecul său, deoarece ne oferă niște peisaje spectaculoase și bogăția culorilor toamnei ne fascinează și ne inspiră.

Începe sezonul în care căutăm băuturi calde, pulovere tricotate, eșarfe drăguțe, manichiură în nuanțe calde și frumoase.

Tendințele de culori pentru acest sezon minunat sunt îndrăznețe și puternice. Lista de nuanțe a fost anunțată de Institutul Pantone și include tonuri de roșu intens, dar și culori mai deschise care sunt mai puțin tipice pentru sezonul mai rece. Nu lipsesc nici nuanțele frumoase de verde, albastru, oranj sau galben.

Vă propunem în continuare mai multe modele de manichiură care vă vor bucura și vă vor scoate din anonimat în acest sezon minunat.

1. Modelele geometrice sunt foarte actuale și în acest sezon. 

2. Contrastul de culori este în vogă.

3.

4.  Manichiura în nuanțe feminine poate fi asortată cu orice ținută vestimentară, iar culorile deschise sunt universale.

5.

6. Pentru a obține o manichiură elegantă este suficient să alegeți o nuanță gingașă și să o completați cu câteva elemente de decor.

7.

8.  Unghiile scurte pot să arate la fel de elegant precum cele lungi, dar sunt mai comode.

9.

10.

11. 

12.

13. Puteți obține o manichiură foarte originală combinând aceste culori.

14.

15.

16.

17.

18.

19. Unghiile mate arată mereu impecabil.

20. Simplitatea unghiei are întotdeauna un farmec aparte.  

21. 

22.

23. Manichiura în nuanțe neutre exprimă eleganță și rafinament.

Mâinile bine îngrijite, manichiura elegantă, nuanțele care sunt în tendințe vor atrage, cu siguranță, privirile celor din jur! Manichiura elegantă este mereu la modă, fiind un simbol al rafinamentului și potrivindu-se pentru orice ocazie.

Care dintre aceste modele v-a plăcut cel mai mult și ați dori să-l încercați? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!