”Nu vei înceta niciodată să fii mamă!” Iată de ce a fost în stare această femeie, în vârstă de 98 de ani, de dragul fiului său.

Puțin probabil să existe cineva care ar contesta legătura deosebită ce există întotdeauna între mamă și copil. Articolul nostru de astăzi este încă o dovadă în favoarea acestei relații speciale.

Cetățeanca de 98 de ani a Marii Britanii, Ada Keating a decis să se mute cu traiul la azilul în care este plasat fiul său cel mai mare, Tom, în vârstă de 80 de ani, întrucât acesta necesită îngrijiri suplimentare.

Femeia a avut, împreună cu regretatul său soț, patru copii, iar fiica cea mai mică a murit la o vârstă fragedă. Tom a fost toată viața sa pictor și decorator, iar în 2016 a fost plasat la azilul de bătrâni, deoarece avea nevoie de îngrijiri permanente. La doar un an, neputând suporta despărțirea, mama sa a decis să se mute cu el la azil.

Acum sunt de nedespărțit. Joacă jocuri de masă și privesc la televizor împreună.

”Îi urez noapte bună lui Tom și îi spun bună dimineața. Când merg la coafor, știu că mă așteaptă cu brațele deschise și gata să-mi spună – nu vei înceta niciodată să fii mamă”, povestește femeia.

Tom este și el foarte bucuros de prezența unui suflet atât de drag alături de el: ”E foarte confortabil aici, și sunt nespus de bucuros că mama locuiește alături. Ea are grijă de mine, iar uneori îmi spune să mă port frumos.”

Fiul nu a avut niciodată o familie, iată de ce sunt vizitați deseori doar de nepoții femeii, de la fiica mai mică.

Angajații azilului au recunoscut că se întâmplă foarte rar să vadă mame cu copiii lor alături și, fără îndoială, le vor face o ședere cât mai plăcută și deosebit la azil.

”Relația dintre Tom și Ada este foarte emoționantă. Suntem atât de bucuroși că am putut să le răspundem nevoilor lor”, afirmă administrația azilului.

Internauții s-au arătat impresionați de această istorie: ”E minunat. Mama începe să-și iubească puiul din momentul nașterii și nu încetează să-l iubească până la ultima suflare, indiferent ce s-ar întâmpla”.

[mashvideo]

Este cu adevărat impresionant gestul acestei mame de a se muta cu fiul său la azil pentru a-i oferi îngrijiri, în ciuda venerabilei sale vârste. Nu ne rămâne decât să le urăm încă mulți ani trăiți împreună!

 

Sursa: TheJewishSongs