Nu vă grăbiți să aruncați draperiile vechi!

Decoupage-ul sau tehnica șervețelului este o tehnică foarte interesantă de decorare a diferitelor obiecte.

De obicei, mobila este decorată prin aplicarea diferitelor desene și ornamente, de exemplu, cu ajutorul unor simple șervețele și a lacului, puteți crea niște capodopere.

Însă această doamnă a inventat un nou aspect al tehnicii decoupage-ului! Puteți crea un desen original fără a lipi ceva pe mobilă. Rezultatul este uimitor! Stilul retro este și acum la modă, de aceea această idee vă va ajuta să restaurați mobila veche din locuință, conferindu-i un stil elegant.

Pentru a crea acest desen minunat pe suprafața mobilei aveți nevoie de

  • o bucată de perdea mai veche
  • un spray de culoarea potrivită.

Principiul de lucru este foarte simplu. Puneți o bucată de pânză pe suprafața necesară. Fixați-o pentru a nu aluneca. Apoi pulverizați vopseaua din spray pe suprafață și lăsați să se usuce timp de câteva minute. Gata! Ornamentul minune este gata. Îndepărtați pânza și veți fi plăcut surprinși de cât de frumos v-a reușit.

Ornamentele vor și mai deosebite dacă veți folosi culori contrastante. Auriu pe albastru este combinația clasică.

Puteți alege culori mai intense pentru bază. Acest ornament este la fel de frumos.

Mobila va fi ca nouă dacă veți aplica această tehnică.

Așa arată scaunele după nenumărate încercări.

O adevărată operă de artă.

Puteți transforma orice scaun, comodă, masă sau dulap cu ajutorul acestei tehnici. Aveți nevoie doar de puțin timp și ceva bani, iar rezultatul este încântător! Mai mult procesul de lucru este foarte plăcut și relaxant. Nu vă grăbiți să aruncați perdelele mai vechi.

error: Content is protected !!