Nu v-ați săturat de haine plictisitoare? Câteva ținute stilate pentru doamnele de după 50 de ani

Analizați puțin ținutele Dumneavoastră de vară. Vă plac? Dacă răspunsul este da, atunci totul este în ordine. Dacă garderoba de vară vă provoacă emoții negative, atunci este timpul să schimbați ceva.

Multe femei de vârstă mijlocie cumpără modele similare an de an și, ca urmare, garderoba lor devine monotonă și plictisitoare. Încercați să adăugați lucruri noi și stiluri pe care nu le-ați mai purtat până acum sau combinații de imprimeuri și nuanțe neobișnuite.

Această fustă albă și o bluză cu imprimeu leopard arată foarte elegant. Imaginea este completată cu adidași gri-bej cu talpă albă și o geantă maro închis.

Acest ansamblu folosește un animal print, care este la modă. Fusta este lungă, ușor evazată în jos și se asortează perfect cu bluză neagră cu mâneci de formă neobișnuită. Sandale roșii și geanta bej deschis completează ținuta.

Fusta dreaptă neagră este un model de bază pe care o puteți combina cu orice. În acest caz este un tricou negru cu decor floral voluminos pe piept. Adidașii albi aduc un aspect contemporan acestui look casual.

Fusta cu imprimeu leopard a fost combinată cu o cămașă largă bej deschis. Într-o zi răcoroasă acest set poate fi completat cu o geacă de blugi. Adidașii gri-bej și geanta albă completează ținuta.

Un ansamblu spectaculos în tonuri de albastru, care include o fustă lungă cu imprimeu, un tricou albastru și o geacă de blugi. Setul este completat de sandale negre cu talpa groasa și o geantă neagră.

Mix de stiluri într-o ținută cu blugi asortați cu un tricou roz și un blazer albastru clasic. Geanta este mai aproape de stilul clasic.

Pantalonii cu imprimeu neobișnuit constituie accentul acestei ținute. Topul este neutru, un tricou alb și un sacou tricotat bej. Detalii suplimentare sunt adidașii albi și geanta bej cu o curea decorativă.

O ținută foarte comodă și interesantă: costum cu pantalon și geacă-sacou. Completați aspectul cu un tricou alb, o curea cu imprimeu leopard și pantofi sport gri-bej.

Rochia parte peste parte este la modă în orice perioadă a anului. O rochie bej este un articol de bază care poate fi completat cu diverse accesorii. În exemplul dat au ales adidași albi, o geantă bej și bijuterii elegante.

Rochie albă spectaculoasă A-line asortată cu o geantă și pantofi sport la modă.

Această rochie atrage atenția datorită imprimeului neobișnuit și arata foarte interesant în combinație cu adidași.