Nu trebuie să trăiești cu imbecilii

Nici nu știu de unde să încep… Nu trebuie să trăiți cu imbecilii și nici să fiți lângă ei. Din această cauză femeile se subestimează și pierd încrederea în bărbați și în general viața se întoarce pe dos.

Însă nu toți bărbații sunt imbecili. Ei în general nu sunt bărbați. De la bărbați ei au doar organele reproductive și convingerea că ei sunt cei mai tari, care în acest caz nu este întemeiată.

La începutul relației imbecilii arată ca niște bărbați obișnuiți. Nici nu-ți dai seama din prima că ei mimează. Însă, ei pot fi recunoscuți doar după acțiuni, după atitudinea față de femei.

Specificul principal al unui imbecil este lipsa de respect clar și foarte bine ascuns față de femei.

Ea poate să se manifeste în criticarea alegerii femeii, a serviciului, a cunoștințelor etc. Nu este mulțumit de corpul ei sau de trăsăturile ei de caracter, în comparație cu „femeia normală”, nu recunoaștere dreptul ei la greșeli, ignoră sentimentele și nevoile ei.

Imbecilii, în adâncul sufletului, se consideră pe sine perfecți și știu că astfel trebuie să fie. Dacă în relație vă simțiți de parcă ați fi la judecată, atunci cel care o face pe procurorul este imbecilul.

Următoarea trăsătură evidentă a imbecililor este narcisismul vădit, frumos ambalat în rafinament.

Dacă el, de exemplu, se spală o dată în săptămână sau nu se descurcă la mâncare, toate acestea sunt excepții și au un substrat ideologic. Imbecilul crede cu fermitate că lumea trebuie să se învârtă în jurul lui, chiar dacă afirmă contrariul.

Dacă un bărbat acuză o femeie de egoism și lipsă de grijă, înseamnă că ea este sănătoasă și nu i s-a supus în totalitate. Atunci când ea nu se va mai gândi la sine, el s-a înghiți viața ei. Imbecililor nu le este niciodată nimic suficient. Nu este înduioșat de nimic.

Încă un criteriu – imbecilii nu își cer scuze. Ei pot spune multe, însă iertarea adevărată nu va fi. Un perfecționist nu-și poate cere scuze, oare nu este clar?

Orice manifestare a sentimentelor sale față de femeie este un act eroic și așteaptă multe cuvinte de laudă și de mulțumire.

Probabil multe femei au trecut și vor trece prin relații cu imbecili. Începerea unei relații cu acești tipi este inconștientă, însă să rămâneți sau nu în această relație este decizia fiecăreia.

Trebuie să creșteți într-atât, încât să încetați să considerați o normalitate astfel de relații. Trebuie să iubiți un bărbat destoinic, ci nu pe unul care a venit pe valul vieții. Trebuie să credeți că bărbatul care vă va iubi deplin există și merită să îl așteptați.

Prea mulți de „trebuie”. De fapt, nu trebuie nimic. În viață există foarte multe povești de viață și fiecare și-o alege pe a sa în cel mai potrivit moment.

Dorim să spunem doar un lucru, imbecilitatea este pe viață. Imbecilitatea apare drept urmare a traumelor psihice, deseori din copilărie, și fără tratament sau conștientizare a acesteia nu va trece.

Nu vă limitați la imbecili. După această experiență va veni  altcineva.