Nu purtați în geantă tot ce aveți mai scump: 10 sfaturi pentru alegerea unei genți, de la expertul în modă Evelina Khromchenko!

După cum știți, geanta este o parte indispensabilă a garderobei unei femei. Drag cititor, am învățat de la unul dintre experții principali de modă despre principiile alegerii unei genți de mână perfecte. Venim să vi le împărtășim cu drag:

1. O femeie fără geantă este o persoană foarte suspectă. Pe de altă parte, geanta are tendința de a dezvălui tainele proprietarei sale – nu-i permiteți să facă acest lucru.

2. Nu purtați în geantă “toată viața dvs”: o cantitate mare de produse cosmetice, o perie de masaj pentru păr, o sticlă completă cu parfumul preferat sau un portmoneu voluminos, care arată ca o geantă de mână. Nu vă permiteți ca geanta dvs să cântărească mai mult de 500 de grame. Termenul “geantă de mână” nu are nimic comun cu o pungă pentru produse sau o geantă de fitness.

3. În garderoba unei femei ar trebui să existe cel puțin trei modele de genți: o geantă casual cu două mânere, în care se va potrivi un calculator portabil sau un dosar de hârtie; o geantă de zi pe un lanț, în care va încăpea cu ușurință cheile, un portofel și două telefoane mobile și un clutch pentru ținutele de seară, care are loc doar pentru niște bancnote, cărți de credit, o cheie, șervețele matifiante și un ruj (telefonul va fi în continuare în mâinile dvs). Practic, acest minim este suficient.

4. Alegeți corect accesoriile – să vă amintiți că doctrina stilistică modernă nu recomandă combinarea unei genți, a unei centuri, a mănușilor și a pantofilor de aceeași culoare într-un set.

5. Geanta ar trebui să fie proporțională cu înălțimea și lățimea șoldurilor, mai ales dacă o purtați pe șold. Pentru o femeie cu șolduri mari, nu aș recomanda să poarte un micro-clutch pentru ținuta de seară pe un lanț sau pe o curea – ar fi mai bine să țineți gentuța în mâinile dvs.

6. Dacă sunteți miniaturală, o geantă casual prea mare vă va face vizual și mai mică. Aici nu este nici o problemă, dacă vă convine. Dar dacă vă rușinați din cauza înălțimii dvs, ar fi bine să alegeți o geantă de dimensiuni mai mici.

7. Dacă nu aveți bani pentru o geantă de brand, sau aveți bani, dar nu doriți să cheltuiți deloc, deoarece este scumpă, în nici un caz nu vă permiteți să cumpărați o replică. Găsiți ceva la prețuri accesibile, dar original în exterior, de la un tânăr designer. În primul rând, vă veți arăta gustul și cunoștințele bune a subiectului. În al doilea rând, cine știe, poate anume acest tânăr designer va deveni vedetă de modă chiar mâine, iar achiziția dvs va deveni un nou element al cultului. Unde puteți găsi tineri creatori? Peste tot…

8. Nu purtați geanta de iarnă în timpul verii și cea de vară iarna. Cum să înțelegeți diferența? Doar, nu confundați cizmele de iarnă cu sandalele de vară.

9. Nu este nevoie să cheltuiți pe genți sub formă de gândaci, mașini sau case – chiar dacă unele firme propun femeilor mature aceste accesorii…pentru bani mari.  

10. Moda nu este reprezentată de pene și pietre…Moda este atunci când o femeie a luat în mâini o geantă nouă și i s-a schimbat viața. Prin urmare, din când în când, merită totuși să vă permiteți o geantă nouă.

Drag cititor, sunteți de acord? Ce model de geantă preferați? Așteptăm cu drag comentariile dvs.