Nu-mi iubesc nepoții. Sunt niște străini pentru mine

– Poate spun lucruri groaznice, dar sunt absolut indiferentă față de nepoții mei – îi povesteșe Maria prietenei sale. Am doar doi nepoți. Nu-mi pot explica de ce. Poate că este din cauza nurorii mele care se comportă foarte rece cu noi și, pe lângă aceasta, este destul de vicleană, ne-a propus să facem schimb de apartamente. Noi avem apartament cu 3 camere, ei au cu o singură odaie.

– Este o fată destul de isteață. – i-a răspuns prietena.

– Da, așa este. Dar i-am spus că noi nu avem astfel de planuri. După aceea a început să mă șantajeze, spunând că nu ne va permite să ne vedem nepoții. Era sigură de faptul că m-a speriat. După părerea sa noi trebuie să-i oferim în dar apartamentul pentru ca ea să ne permită să le schimbăm scutecele nepoților!

– Și cum a procedat? Vă permite să-i vedeți?

– Până la urmă eu am decis să-i vedem cât mai rar. M-am săturat foarte tare de țipetele lor și de dezordinea pe care o fac. Îi vedem doar de sărbători și, să fiu sinceră, pentru mine este suficient.

– Dar sunt nepoții voștri, ai fiului!

– Da, într-adevăr, pe copiii mei îi iubesc foarte tare. Îmi amintesc cum i-am crescut, cât timp am petrecut cu ei. Dar, în același timp, am fost mereu indiferent față de ceilalți copii, chiar și față de copiii rudelor celor mai apropiate. Iar acum încerc să mă detașez de nepoți, nu vreau să-i cred că sunt ai mei, sunt, mai degrabă, doar ai nurorii mele. Poate că nu ar trebui să vorbesc despre aceasta, dar așa este. Și nu pot face nimic.

Ce părere aveți despre asemenea relație? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!