Nu mai sunt la modă – 9 articole anti-trend de iarnă!

Doriți să scăpați de hainele de iarnă deja învechite din garderoba dvs? Echipa noastră aflat de la stiliștii vestiți cu ce este mai bine să le înlocuiți. Noul sezon este o ocazie nu numai pentru cumpărături. Mulți ar trebui să-și revizuiască garderoba și să mai arunce din lucrurile deja vechi, ce nu mai sunt la modă. În cazul în care nu adunați curajul să aruncați o haină îndrăgită dar veche, există o cale bună de ieșire din situație: evidențiați o zonă separată, de care vă folosiți foarte rar, pentru hainele îndrăgite. Deci, dacă trece aproximativ 1 an și dvs nu v-ați folosit de acele haine vechi, dar îndrăgite, puteți scăpa fără milă de ele.

Ce nu mai este la modă anul acesta?

1. Vestă din blană

Acest tip de îmbrăcăminte, chiar și celei mai sportive siluete este capabilă să-i redea o formă pătrată. Aceste veste arată foarte învechit. Au ieșit demult din modă, dar femeile, oricum le mai păstrează.

O alternativă excelentă este o șubă de diferite lungimi, din blană artificială. Datorită tehnologiilor moderne, articolele din blănuri artificiale sunt mult mai practice. Acum există un sortiment extrem de mare, atât cu variația nuanțelor, cât și varietatea de structuri a blănurilor artificiale. În vânzare sunt prezentate opțiuni clasice în culori de bej, maro sau negru, precum și blănuri creative și interesante în culori stacojii, roz, verde, violete și altele.

2. Palton de blană de nurcă 

Blana de nurcă a fost recent prezentă pe lista dorințelor a multor femei. Doamnele, care deja o aveau, o purtau cu mare mândrie, ca un semn de bunăstare. Orice palton din blană are un mare dezavantaj – chiar și fetele tinere arată cu 10 ani mai în vârstă decât sunt.

Designerii de vârf urmează foarte activ tendințele și renunță la blana naturală. Această tendință până ce nu se referă la cojoace. Dacă adorați blana naturală, puteți procura un cojoc elegant. Lungimea nu contează. Principalul lucru este confortul.

3. Palton de iarnă cu curea și accent pe talie

Acest gen de paltoane sunt foarte populare și practice. Tabu sunt paltoanele de iarnă cu accent pe talie sau cu curea. Anul acesta în tendință este modelul over size – aceste modele sunt foarte confortabile și nu vă împiedică mișcările, vă permit să purtați liber orice îmbrăcăminte, în funcție de temperatură. Lungimea paltonului de iarnă nu este principială. Orientați-vă asupra stilului, pe care îl considerați potrivit pentru dvs.

4. Parka cu blană colorată

Au trecut deja mai multe sezoane, de când o astfel de îmbrăcăminte exterioară a ieșit din modă. Dar fetele insistent mai continuă să le îmbrace, mai ales femeile mai în vârstă fac adesea acest lucru în mod conștient. Ele doresc să arate mai tinere în ochii altora, dar din păcate ajung la efectul opus.

În anii 2019-2020 la modă sunt paltoane de diverse modele, culori și lungimi. Dacă petreceți mult timp la volan, atunci pentru dvs modelele mai practice vor fi cele scurtate. Deosebit de relevante sunt opțiunile over size sau paltonul de tip halat.

5. Cardigane din tricot subțire

Cardiganele cu nasturi mici nu mai sunt la modă. Chiar și la birou nu vă sfătuim să-l îmbrăcați – veți arăta ca o doamnă din trecut. Imaginile cu cardigane din tricot subțire va fi un mare eșec pentru ansamblul dvs vestimentar modern.

Acum, tendința este în favoarea cardiganelor tricotate voluminos. Cardiganele tricotate cu diverse elemente: ”cosițe”, ”spicușor” și alte elemente neobișnuite. Aceste modele sunt perfecte pentru birou și ținutele de fiecare zi.

6. Rochii scurte tricotate

Anul acesta rochiile tricotate cu gulere masive nu mai sunt la modă, mai ales modelele prea scurte și mulate. Fetele moderne demult le-au înlocuit cu rochii calde și stilate. Acum sunt actuale rochiile tricotate în anumite nuanțe, iar gulerul ar trebui să fie înalt și lung. Textura acestor rochii este netedă, cu o lungime midi sau maxi. În trend sunt culorile bej și gri, în nuanțe complexe și originale. Croiala acestor modele poate fi de două tipuri: mulată sau mai largă.

7. Ugg

Multe dintre fete consideră că numai ugg le poate proteja de friguri. O alternativă excelentă pentru acest tip de încălțăminte este o pereche de botine de tip Timberland. Acestea vor arăta foarte armonios, deoarece se potrivesc cu orice set: cu blugi și o jachetă vătuită, un costum tricotat și palton de iarnă, o rochie tricotată și palton de lână tip over size.

8. Set cu eșarfă, căciulă și mănuși 

Uitați de seturi, deja nu mai sunt moderne. Aceste accesorii nu mai sunt interesante. Fetele care doresc să arate interesant și original în anul 2020, trebuie să-și demonstreze fantezia. Piesele ar trebui să fie apropiate de stilul și aspectul dvs. Dar pot fi diferite în textură, tricoturi, nuanțe și mici detalii. Anul acesta designerii și stiliștii au complicat alegerea femeilor, forțându-le să se gândească la detalii.

9. Căciuli ”strălucite”

Aceste piese vestimentare cu paiete, pietricele, pompoane și fluturași au ieșit complet din modă. Unele femei în acest tip de căciuli arată ca niște adolescente, iar altele arată mult mai în vârstă, cu regret. Fără îndoială, astfel de opțiuni sunt 100% anti-trend.

În anul 2020 actuale sunt pălăriile, beretele și căciulile beanie. În trend, de asemenea, sunt modele de căciuli în culori originale, dar tricotate prin realizarea modelului de tricotat ”punct leneș”.

Aveți și dvs aceste piese vestimentare în garderobă? Nu aveți curajul să vă luați rămas bun de la ele? Vă plac noile tendințe? Așteptăm cu drag comentariile dvs.