Nu mai sunt la modă: 8 lucruri pe care nu ar trebui să le cumpărați nici măcar la reducere

O stilistă renumită a vorbit despre anti-tendințele și hainele care nu se potrivesc nimănui.

Reducerile sunt perfecte pentru a ne completa garderoba, dar uneori pot fi destul de periculoase, deoarece riscăm să cumpărăm lucruri care nu mai sunt de mult la modă.

Pentru a evita achizițiile inutile puneți-vă câteva întrebări importante: care sunt cele ​​3-4 articole vestimentare care se combină cu această haină? Voi putea crea mai multe ținute? Articolul pe care îl cumpăr se potrivește cu adevărat stilului meu de viață? Va mai fi actual pentru cel puțin 2 sezoane?

Costume de tricot. 

Hanoracele și pantalonii de jogging și-au câștigat ferm locul în garderobă. Dar trebuie să fim atente când alegem acest tip de îmbrăcăminte deoarece nu se potrivește tuturor.

Pentru femeile care au un stil de viață activ și care pun confortul pe primul loc, sunt potrivite costumele din alte materiale și stiluri interesante precum un costum de cașmir cu hanorac și pantaloni palazzo.

Helănci, cardigane și pulovere subțiri.

Alegeți modele din material de înaltă calitate, fără detalii inutile: embleme, inscripții sau cusături și acordați atenție croielii. Optați pentru modele mai lejere pentru a putea crea mai multe ținute.

Rochii din piele cu decor.

Hainele de piele nu au nevoie de decor suplimentar.

Pantaloni din latex.

Nu cumpărați îmbrăcăminte din latex, care a fost la modă în sezonul precedent. Cea mai bună soluție ar fi să cumpărați produse din piele ecologică mată sau din piele naturală, care nu se vor demoda curând.

Blugi cu tăieturi laterale.

Evitați aceste modele deoarece nu vă avantajează. Optați, în schimb, pentru o pereche de blugi într-o culoare clasică, care va fi o investiție foarte bună.

Botine cu șireturi.

Multor femei le plac aceste modele deoarece sunt călduroase și comode. Dar, din păcate, sunt potrivite doar pentru o plimbare în parc. La moment există o varietate mare de încălțăminte comodă și potrivită pentru look-urile de zi cu zi.

Geacă de puf cu cusături.

Atunci când cumpărați o astfel de haină este important să luați în considerare câteva detalii. În primul rând, lungimea. Modelele mai scurte sunt practice, dacă mergeți cu mașina. Dacă sunteți pieton, vă va fi rece. Optați pentru lungimea mai jos de genunchi sau la jumătatea gambei. În al doilea rând liniile orizontale sunt destul de pretențioase. De aceea gecile cu o croială dreaptă și cu cusături mai rare arată mult mai modern.

Alte detalii care vor da lucrurilor un aspect complet demodat: fermoar strălucitor și șnur.

Pantofi cu animal print. 

Deși s-ar părea că aceste modele de pantofi sunt o investiție bună, nu este chiar așa deoarece se demodează foarte repede. Este mai bine să optați pentru modele clasice în culorile anului.