Nu mai sunt în trend! Top 7 eșarfe, ce urmează a fi excluse din garderobă.

Eșarfa este una dintre cele mai populare accesorii care completează ținutele femeilor și adaugă un plus de feminitate. Ele pot transforma orice ținută. Varietatea modelelor de eșarfe, fulare și palatine sunt mereu la mare căutare și sunt un accesoriu nelipsit.

Odată cu venirea căldurii, ținutele femeilor devin mai colorate și mai elegante, iar o eșarfă completează perfect orice outfit. Dar, cu siguranță în garderoba fiecărei femei sunt câteva modele de eșarfe la care este mai bine să renunțe.

Aceste modele nu mai sunt în trend:

Iată care sunt eșarfele și fularele la care trebuie să renunțați:

1. Fularul tricotat

Dacă ați găsit un astfel de model în șifonierul dvs, încercați să vă amintiți când ați văzut ceva de genul acesta pe podiumurile de modă. Este un model care nu mai este la modă și nu mai conferă un aspect modern elegant ținutei dvs.

2. Eșarfa cu franjuri

Cel mai probabil ați cumpărat-o cu mult timp în urmă, dar chiar dacă acest accesoriu vă este foarte drag, nu ar trebui să o mai purtați. Franjurile sunt la modă, dar nu la eșarfe!

3. Eșarfa cu ciucuri colorate

Bineînțeles dacă doriți să creați o ținută în stil etno, o astfel de eșarfă se va potrivi. Dar dacă fustele maxi și rochiile de in nu se regăsesc în dulapul dvs, renunțați și la eșarfa cu ciucuri.

4. Eșarfa boa

Este o eșarfă retro, care o puteți purta doar la o petrecere stilizată. Nu o purtați zilnic!

5. Eșarfa cu pietricele

Acest model nu mai este în trend și ar fi bine să renunțați la ea.

6. Eșarfa cu animal print

În ciuda popularității imprimeurilor animalelor în acest sezon, eșarfa cu animal print nu este alegerea potrivită. Rețineți: imprimeul animalelor este potrivit doar pe țesături groase.

7. Fularul circular

Aceasta este una dintre modelele care nu mai sunt în trend. Renunțați, de asemenea, la fulare cu ciucuri, franjuri și alte detalii care doar vor deteriora ținuta dvs.

Uneori, pentru a fi la modă și a arăta impecabil, este suficient să renunțăm doar la o singură piesă vestimentară.

Ce puteți purta cu încredere?

 

 

Acum știți care sunt eșarfele la care trebuie să renunțați!