Nu forța ușa închisă!

Sunt de părerea că dacă mult timp nu se întâmplă un anumit lucru în viața dvs., indiferent de eforturile depuse și de nenumăratele eforturi, înseamnă că acel ceva nu trebuie să se întâmple. Sau cel puțin nu acum, sau nu cu acea persoană, sau nu cu acest serviciu, sau nu în acele circumstanțe. În acest fel va fi mai bine pentru dvs. Chiar dacă în acel moment vă este dureros și ceea ce s-a întâmplat vă pare incorect, atunci peste câțiva ani veți mulțumi pentru faptul că ați fost păzită de suferințe și mai mari.

Atunci când nu treceam un interviu eram cea mai dezamăgită. Apoi, am aflat, de exemplu, că directorul pe resurse umane se schimbă o dată la jumătate de an. Atunci când un bărbat a început să-mi facă curte, să sune, să scrie, dar nu mă chema la o întâlnire, este de neînțeles. Apoi am aflat că el locuia cu o fată cu un statut social neclar și aveau o relație dubioasă. Atunci când nu puteam soluționa anumite probleme ce țin de apartament, mă înfuriam. După câțiva ani, m-am mutat într-un apartament de două odăi, în loc de una. Sunt sigură că dacă un bărbat nu vă cere în căsătorie, un timp îndelungat,  iar dvs. îl presați puțin, atunci relația dvs. nu va dura mult timp.

Probabil, este un adevăr bine cunoscut – nu spargeți ușa închisă. Însă fiecare trebuie să o simtă. Dacă ați făcut câțiva pași spre un anumit scop, dar nu v-a reușit, renunțați. Orientați-vă spre altceva. Probabil, veți schimba modul de acțiune, veți schimba abordarea sau nu va mai fi necesar să atingeți acel scop.

Va veni timpul când toate ușile se vor deschide, dacă știți ce vă doriți. Sau nu se vor deschide, dacă este mai sănătos și mai bine să nu merge pe acea cale.