Astrele ne îndeamnă să nu facem rău: aflați care sunt greșelile, ce le comitem într-o relație.

Reprezentanții aceluiași semn zodiacal sunt diferiți, dar totodată pot avea ceva în comun în ceea ce privește modul în care construiesc relațiile: greșelile care le fac.

Greșelile pe care le fac sunt obstacole spre o relație absolut perfectă și fericită.

1. Berbec

Berbecii sunt firi înflăcărate: ei se grăbesc să trăiască, să iubească și acest lucru uneori sperie. Impulsivitatea, irascibilitatea și cerințele exagerate din partea partenerului de viață, sunt acela mai mari greșeli care le face Berbecul într-o relație.

2. Taur

De îndată ce în viața nativului Taur pătrunde rutina, acesta caută aventuri. În același timp, Taurul nu este adeptul schimbărilor, prin urmare, el se împotrivește relațiilor dinamice și chiar uneori își sufocă partenerul de cuplu. De asemenea, își asumă responsabilități suplimentare în familie.

3. Gemeni

Gemenii adesea nu duc la bun sfârșit ceea ce încep, iar această calitate poate fi destul de enervantă. Ei nu știu cum să-și recunoască greșelile și sunt atât de încrezători în sine încât vor recurge la toate șiretlicurile doar pentru a fi într-o poziție dominantă. Nevoia constantă de a flirta este un alt factor care poate pune capăt relațiilor.

4. Rac

Grija nativului Rac constă adesea într-un control total, dorința de a manipula și poseda. Grija lor se poate transforma într-o gelozie și posesivitate patologică.

5. Leu

Este o fire veselă și adoră să fie în centrul atenției. Leul este iresponsabil și această trăsătură este dușmanul relațiilor serioase. Încrederea în sine și dorința de a fi primii în toate, împiedică reprezentanții acestui semn zodiacal să primească și să ofere ajutor.

6. Fecioara

Scrupulozitatea și pedanteria fac viața monotonă lângă o Fecioară. Ele știu totul și nu ratează ocazia de a-i învăța și pe alții. Această trăsătură este uneori foarte enervantă.

7. Balanța

Balanța nu vrea să fie singură, ea vrea să fie iubită. Indecizia este marele lor defect. De obicei aruncă responsabilitatea pe umerii altora.

8. Scorpion

Reticența de a-și deschide inima, neîncrederea și tendința de a mistifica sunt principalii dușmani ai nativilor din zodia Scorpion. Construiesc ziduri în jurul lor și îndepărtează personale din jurul lor, refuzând să stabilească o relație emoțională.

9. Săgetător

Nativul Săgetător este o fire independentă și intră în panică când nu le este respectată libertatea. Este aventurier și nu îi place să-și asume responsabilități.

10. Capricorn

Nativul Capricorn este o fire egoistă și ignoră dorințele partenerului său de cuplu. Este prea exigent, tinde să subestimeze pe cei dragi și să le declare deschis că merită ceva mai bun.

11. Vărsător

Vărsătorul este un adevărat exemplu al unei minți raționale. Este ferm pe poziție și nu cedează niciodată. Nativul Vărsător preferă să rămână rece și pragmatic și astfel îndepărtează persoanele de lângă el.

12. Pești

Peștii tind să caute perfecțiunea și nu văd defectele partenerilor lor. Ei sunt obișnuiți să-și ascundă sentimentele și să „testeze partenerii” prin toanele și capriciile lor.

Suntem cu toții diferiți, dar la baza unei relații sunt încredere, respectul și compromisul. Sunteți de acord că aceste defecte pot distruge o relație de dragoste? Scrieți-ne în comentarii!

error: Content is protected !!