Nu este vorba de vârstă: 11 semne distinctive între o femeie și o fată

Este o naivitate să crezi că fata devine femeie atunci când se mărită sau naște un copil. Nivelul de maturitate psihologică și emoțională, deseori, nu are nimic comun cu vârsta reală a unei persoane. Pare că nu este nimic rău în faptul că femeia la o vârstă înaintată rămâne o fată tânără. Însă nu este vorba despre tinerețea sufletului, dar despre comportament, care adesea împiedică femeile să se accepte, să crească și să construiască o relație corectă cu un bărbat. O femeie matură care se comportă ca o fată exigentă și naivă, nu poate niciodată să construiască o relație armonioasă nici cu un bărbat, nici cu sine însăși.

Iată cum puteți distinge o fată de o femeie.

1. Fata crede că toți îi sunt datori. La o vârstă fragedă, multe fete obțin totul în mod firesc. Datorită naivității, lipsei de experiență și frumuseții lor, mulți le iartă greșelile și sunt pregătiți să le iubească pur și simplu pentru ceea ce sunt.

Dar femeia înțeleaptă și matură înțelege că nimeni și nimic nu îi este dator. Nu are așteptări prea mari, prin urmare, toate darurile vieții ea le primește ca pe un dat și cu mare recunoștință. Ea prețuiește ceea ce are și nu are nicio pretenție.

2. Dacă solicitările fetei nu sunt îndeplinite și așteptările ei nu sunt justificate, ea face isterie. Ea strigă, își mușcă buzele, devine agresivă sau jignită.

Femeia își poate controla emoțiile. Ea, fiind adultă, este capabilă să poarte un dialog constructiv și să soluționeze conflictele pe o tonalitate calmă.

3. Fata își folosește exteriorul și senzualitatea nu numai pentru a-și atinge scopurile, dar și pentru a manipula bărbații. De exemplu, refuză să facă dragoste cu soțul, dacă nu îi cumpără vreo haină nouă.

Femeia nu se va coborî la un asemenea nivel.

4. Întrucât aspectul exterior al fetei este arma ei principală, ea nu-și poate accepta propria îmbătrânire. Ridurile sau micile defecte îi provoacă panică fetei, de aceea sunt gata să dea orice bani pentru a le ascunde sau modifica. La o vârstă adultă, ele încă mai încearcă să fie fetițe și prințese, ceea ce pare cel puțin ridicol.

Femeia înțelege că valoarea și aprecierea ei nu se limitează doar la aspectul ei fizic. Ea știe cum să-și folosească inteligența, puterea și să aplice principiile vieții. Femeile odată cu înaintarea în vârstă devin mai frumoase, pentru că știu cum să-și accepte vârsta și să îmbătrânească cu demnitate.

5. Fata contează pe faptul că bărbatul o va întreține.

Femeia tinde spre independență, deoarece știe că numai atunci când căsnicia este o uniune dintre două personalități independente și adulte, aceasta poate fi puternică și fericită.

6. Fata nu vrea să se ocupe de gospodărie. Ea se mândrește că nu știe să gătească.

Femeia știe că ținerea unei gospodării este o modalitate de a avea grijă de ea însăși și de familia ei.

7. Fetele sunt superficiale. Ele apreciază în primul rând calitățile trecătoare: bogăția, popularitatea și autoritatea.

Femeile privesc mai profund și văd într-o persoană calitățile sale reale, cum ar fi decența, atenția, grija și valorile de viață.

8. Fata vrea doar să primească. Ea s-a obișnuit cu iubirea părintească necondiționată încă din copilărie și pur și simplu nu a învățat să ofere nimic în schimb. După ce comunici cu ea, te simți obosit.

Femeia știe să dăruiască și să dea, fără a cere nimic în schimb. Ea inspiră, emană energie pozitivă și niciodată nu epuizează sau nu ia energia unui bărbat.

9. Fata concurează cu ceilalți. Acest lucru se referă atât la alte femei cu a căror superioritate ea nu se poate împăca, cât și la partenerul ei, pe care poate să-l umilească sau să-l ridiculizeze doar pentru a se afirma.

Femeia îi ajută pe ceilalți. Ea știe că există multe modalități să obțină ceea ce dorește.

10. Fata vrea atenție. Ea are necesitatea să fie venerată. De aici se trage goana după like-uri și popularitate.

Femeia vrea respect. Ei puțin îi pasă de ce spun ceilalți despre ea. Ea apreciază părerea numai a celor care merită cu adevărat respectul ei. O femeie necesită să fie venerată doar de unul.

11. Femeia știe cum să-și recunoască greșelile, anume din acest moment începe transformarea unei fete într-o femeie.

Sperăm că aceste sfaturi vă vor ajuta să deveniți mai bune, deoarece niciodată nu este prea târziu să vă schimbați.