Nu e loc de plictiseală – 27 de modele superbe a manichiurii burgundy, pentru toamnă!

Toamna este un sezon plin de culoare și mister. Atunci când afară este un timp posomorât și rece, cu toții ne dorim mai multă culoare, strălucire și lumină. Nuanța vedetă în toamna este roșu burgundy. Această nuanță este promovată de toți stiliștii din întreaga lume. Fiind undeva la mijloc între culoarea roșie și maro, nuanța burgundy nu este deranjantă sau foarte intensă.

Burgundy, arată absolut superb și place tuturor fără excepție. Această manichiură este potrivită pentru orice imagine și orice eveniment, mai mult sau mai puțin important.

Manichiura burgundy arată la fel de bine pe unghiile de diferită formă și lungime. Se potrivește oricărei culori de păr sau de ochi, de aceea este atât de populară în rândul femeilor. Dar cel mai bine, această nuanță se combină și se evidențiază pe mâinile femeilor cu un ten deschis.

În această selecție interesantă, vă prezentăm cele mai superbe modele ale manichiurii burgundy:

1.

2.

3.

4.

5.

6. Decorul auriu sau argintiu creează o combinație perfectă împreună cu nuanțele roșii.

7. La fel de impresionant arată manichiura burgundy cu un decor din frunze, flori sau paiete. Este important doar să nu exagerați cu decorul.

8.

9.

10.

11.

12. Nu uitați și nu evitați manichiura mată, care în acest sezon este extrem de binevenită.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25. Manichiura burgundy arată superb în combinație cu figurile și liniile geometrice.

26.

27.

Pasiunea, energia și profunzimea acestei culori va ajuta să uitați de melancolia și tristețea specifică toamnei. Alegeți varianta de manichiură burgundy, care vi s-a părut cea mai reușită și mergeți la un stilist, pentru a face niște unghii la fel de frumoase!